18 januari, 2014

Essence Long Lasting Lipstick


Een kleurtje op je lippen geeft altijd die final touch aan je look. Zelf ben ik iemand die het snel vergeet en als ik het op doe werk ik het niet snel bij en heb ik dus maar één keer lipstick opgesmeerd voordat ik weg ga van huis. Wel draag ik het steeds vaker, dus komen er ook langzaam aan meer lipsticks bij. Laatst kocht ik deze Long Lasting lipstick. Blijft hij echt zo lang zitten?


 Als eerste vind ik de verpakking simpel, maar wel mooi. Alle kleuren hebben hun eigen ring kleur in het midden van de verpakking, erg handig.

Het smeren van deze lipstick gaat erg fijn, het is geen stroeve lipstick om te op te smeren. Ik heb er altijd een hekel aan als het niet lekker 'gesmeerd' gaat (woordgrapje, snap je hem? ^^), maar dit is dus niet het geval.


Hier zie je hem op mijn lippen. Ik vind het persoonlijk een heel mooi kleurtje, ik had hem wel iets feller verwacht, maar vind dit toch ook wel heel mooi. En dan nu de vraag de vragen, blijft hij nou echt zo goed zeggen? Nee, niet wat je verwacht van een Long Lasting. Twee uren lang zie je wel een kleurtje op je lippen, maar die is dan in tussen tijd aardig vervaagt. 

Conclusie: Hij smeert fijn, het is niet wat je verwacht van een Long Lasting, het is dan ook jammer dat ze deze lipsticks zo noemen, maar ik ben er tevreden over! En dat voor maar €2,39 bij de kruidvat. Voor zo'n prijs ga ik natuurlijk ook al niet uit voor de beste kwaliteit. 

Het is trouwens nummer 01 en hij heet 'Coral Calling'. 

21 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje, past goed bij je! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welke kleur is dit? Ik heb zelf ook twee lipsticks van deze collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur! Volgens mij is dit 'Coral calling'. Die heb ik ook namelijk en ik draag hem graag :). Ik vind dat jij ook een hele leuke blog hebt! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad 'Coral Calling'! Ik heb het er gelijk even bij gezet. :)

   Verwijderen
 4. wat een mooi kleurtje, ik heb er zelf ook een! Ik vind ze erg fijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk kleurtje! misschien moet ik toch ook maar even kijken bij de kruidvat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kleurtje! Hij lijkt een beetje op een kleurtje dat ik heb van Miss Sporty:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleur! Ik vind het altijd risky om lipsticks te kopen, want ik heb vaak last van droge velletjes die dan altijd geaccentueerd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niet echt long lasting dus maar wel een mooi kleurtje! En inderdaad, voor die prijs maakt het ook niet uit ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleur! Ook erg leuk voor de lente :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg mooie kleur, staat je super goed! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooie kleur, staat je goed! Jammer dat hij niet zo lang blijft zitten..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi kleurtje! Ik heb er hier ook een aantal van, erg fijne lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze kleur staat je echt ontzettend mooi meis! Ik heb dit kleurtje zelf ook, prachtig issie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie kleur, hij staat je ook heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben dol op deze lipsticks. Ik heb alle kleuren. Natural Beauty is ook geweldig! Long lasting? Mwah... Maar voor de prijs hoef je t niet te laten. Gewoon lekker blijven bijwerken alsof het lippenbalsem is..

  BeantwoordenVerwijderen