16 januari, 2014

Happy Little Things List #1


Soms is het goed voor me om even stil te staan bij kleine dingen die mij gelukkig maken. Vooral als je vaak dingen niet kunt doen door een beperking, is het goed om stil te staan bij die kleine dingen. Het is sowieso goed voor iedereen om er soms bij stil te staan, want volgens mij doen we dit allemaal te weinig. Dit zijn op het moment mijn kleine 'happy feelings' momentjes. Na een dag (hoeft niet eens een schooldag te zijn) 's avonds in mijn bed te kruipen en wetend dat je uit kunt slapen.
 Goofy die altijd blij is als ik thuis kom of wakker word.
♥ Goofy die steeds meer aandacht wil en daardoor vaker op schoot wil.
 De kerstlichtjes op mijn kamer
 Elke dag vlogs kijken van de SacconeJolys of de ShayTards, ik hou ervan.
 Om de dag kunnen bloggen.
 Niet hele een hele koude winter tot nu toe gehad te hebben, helaas hebben ze het er nog wel over dat het kouder gaat worden, maar liever nu niet meer. Als het koud word heb ik liever sneeuw of ijs voor de deur. 
 In de laatste stressvolle 3/4 weken op school toch nog wel alles (voor zover het kan) onder controle hebben.
 De vakantie naar Dubai die geboekt is voor eind Februari. 
 Uit school je chill outfit aantrekken.
♥ De dagen waarop er ineens een groot bezoekersaantal is geweest, hoe komen al die mensen ineens allemaal op dezelfde dag op mijn blog terecht denk ik dan.


Wat is op dit moment jou kleine 'happy feeling' momentje? 

10 opmerkingen:

 1. Stil staan bij de kleine dingen die je gelukkig en dankbaar maken zouden we allemaal vaker moet doen!

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met de meeste dingen a la uitslapen, comfy kledij na werk/school....yey, volledig mee eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je naar Dubai gaat zeg! Heel veel plezier :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf dat je naar Dubai gaat, wauw! En lekker in je comfy kleren stappen na school, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker lijstje! Dubai, WOW super leuk :) Heel veel plezier !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, zalig lijst! En super dat je naar Dubai gaat have fun & enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi lijstje! Super tof dat je naar Dubai gaat!!

  PS: doe je al mee aan mijn winactie? :)
  http://michelleslillavarld.blogspot.nl/2014/01/winactie-jewelryznl.html

  BeantwoordenVerwijderen