08 januari, 2014

Lush gezichtsmasker Oatifix


Een masker die moet ruiken naar een ontbijt, of terwijl een masker om op te eten. Dit is hoe Oatifix omschreven word. Ook niet gek, want er zit zelfs havermout in! 

Dit masker is speciaal voor een geïrriteerde en droge huid! Zo nu en dan heb ik echt een enorme grote rode droge vlek op mijn wang. Heel erg vervelend, want je blijft het door de foundation zien. Nu moest ik er toch maar aan geloven en heb ik een concealer gekocht in de hoop dat die helpt, maar dat terzijde en terug naar het gezichtsmasker.


Omdat het een vers product is moet je dit bewaren in de koelkast en zit er een houdbaarheidsdatum op van ongeveer een maand. Hierdoor is het koud als je het gelijk opsmeert. Ik liet hem dus ook even op kamertemperatuur staan en smeerde hem dan op mijn gezicht. Het is een papperig goedje met korrels erin en smeert dus ook minder fijn dan een gewoon masker.

Ik raad wel aan om het in de badkamer op te smeren, niet dat je bijvoorbeeld denkt lekker chillend op je bed het masker aan te brengen, want het je kan nog wel eens knoeien.

Na gebruik van het masker kan ik niet zeggen dat mijn huid minder rood is, maar mijn huid voelt wel fijn en lekker zacht. Mijn gezicht voelt lekker fris aan.

Conclusie: Ik ben erg tevreden over het masker toch is er een reden dat ik hem niet weer zou kopen. Ik zou hem niet weer kopen om de houdbaarheidsdatum en omdat hij in de koelkast staat vergeet ik hem vaak te pakken. Op het laatste moment (zelfs als ik soms al in de douche sta) bedenk ik me meestal om even een lekker gezichtsmaskertje op te doen. Hierdoor was het masker ook nog niet op, maar helaas wel over datum.

Je kunt ongeveer 5 keer met het masker. Het masker kocht ik op de site van Lush voor €11,65 ook best prijzig dus.


Heb jij wel eens een masker van Lush gebruikt? Zo ja, welke en was je er tevreden over?

12 opmerkingen:

 1. lijkt me een fijn maskertje, ziet er alleen wel een beetje nasty uit ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dit masker ook een tijdje gehad en vond 'm ontzettend fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit, maar wel onhandig dat hij niet zo lang houdbaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De prijs vind ik nog best meevallen, indien het zijn werk doet! Ik heb de maskers van Lush nog niet geprobeerd en heb er een beetje schrik voor. De ene dag heb ik een vette huid en heel veel puistjes, de andere dag is mijn neus zo droog als iets en heb ik rode plekjes aan mijn slapen. Ik snap er niets van, heel onrustig dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me erg fijn, jammer altijd de houdbaarheid, maar zo weet je wel dat het lekker vers is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil ook nog een keer een Lush masker uitproberen, maar door de houdbaarheid van het product laat ik ze toch staan. Ik weet van mijzelf dat ik van afwisseling hou en vooral met maskertjes. En aangezien de prijs ook niet de laagste is..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat ze inderdaad niet heel lang goedblijven, ik zou het ook snel vergeten dat ik hem heb. Het lijkt me wel echt een heel fijn maskertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er een beetje vies uit, maar hij lijkt me wel heel fijn! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zou hem niet kopen om de houdbarheidsdatum en omdat die niet helemaal doet waarvoor hij is (als ik jou review goed begrijp) en daarnaast ook best prijzig als je gaat kijken naar wat je terug krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lijkt me een erg fijn product! Het lijkt ook echt op havermoutpap.

  BeantwoordenVerwijderen