29 januari, 2014

Memo Random doe-boekje


Eerder deze maand plaatste ik een artikel met het Q&A boekje (klik hier). Toen ik dat boekje bestelde bestelde ik ook deze, de Memo Random. Dit is een boekje waar je allerlei herinneringen en gebeurtenissen in schrijft om ze te blijven herinneren.

Ik laat jullie gewoon een aantal foto's zien wat voor soort dingen je erin moet zetten.


Hij begint gelijk to the point, want op één van de eerste bladzijdes schrijf je op met wie je allemaal gezoend hebt.


Deze had ik toevallig al opgeschreven. Dit zijn dingen wat ik eng vind.


Liedjes of artiesten die je blad gedraaid hebt en muziek wat je een happy feeling geeft.


Op de linker bladzijdes schrijf je personen op wie jou crush is. Zowel mannelijke en vrouwelijke. Op de rechter bladzijdes schrijf je je beste dates en je slechtste dates op.


Schrijf de personen op die je laten lachen en schrijf de personen op die jou aansporen om ergens voor te gaan (ik weet niet hoe ik het anders kan omschrijven).


De beste feestjes waar je bent geweest. Nou ik ben zelf niet op veel feestjes geweest, maar waar ik geweest ben was altijd wel tof, dus ik zou hier dan ook alles opschrijven wat ik me nog herinner.


Als jij ineens een celebritie was, met welk beroemd persoon zou jij bevriend willen zijn?

Dit boekje vind ik echt leuk, het is ook niet te vergelijken met het Q&A boekje, aangezien je dat elke dag bij moet houden en dit kun je eens in de zoveel tijd eens bijwerken. Er zitten ook vragen bij waar je echt even over na moet denken. Het is vast leuk wanneer ik dit boekje heb ingevuld om het over 20 jaar weer eens door te bladeren.

Zou jij dit boekje kopen?

6 opmerkingen:

  1. Leuk, ik zou hem alleen zelf niet kopen ^^ teveel dingen waar ik liever niet aan herinnerd word haha. Angsten, exen & dates.. brr !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldig leuk boekje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oh ziet er zo leuk uit! Ik zou hem zeker kopen. :)

    BeantwoordenVerwijderen