03 januari, 2014

My Life in Pictures | DecemberDecember, de maand van de winter, de leuke feestdagen met familie. Ook ging ik naar de kapper, zoals je op de bovenstaande foto ziet.


Naar de kapper gaan was echt nodig. Mijn haar hing er maar wat bij en het pluistte enorm, helaas pluist het nog steeds vaak, maar het ziet er veel gezonder uit nu. Het lijkt of ik het ook geverfd heb, maar dat is niet zo, komt door het licht.


Goofy ligt vaak als een baby bij me op schoot. Hij deze dag erg last van zijn oogjes (zijn/waren ontstoken) en wilde graag knuffelen.


Met al dat harde wind krijgen wij vaak alle bladen bij de voordeur. Deze keer lag er echt een hoop.


Haartjes voor het eerst gekruld met de Babyliss Curl Secret.


Krullieees, selfieee.


Dit wilde ik al zolang is proberen, lichtjes aan mijn boog. I LOVE IT! Wel moet ik steeds het plakband opnieuw aandrukken, maarja dat is het waard. Hij hangt nog steeds en ik haal het pas weg als ik er genoeg van heb.


Ook de kerstboom kwam weer in huis en ik wilde graag cadeautjes dit jaar. Samen met mijn moeder ben ik de stad ingegaan om cadeautjes voor onszelf te kopen en voor mijn vader. Leuker als je het voor elkaar koop, want nu wist ik het al. Maar we weten elkaar nooit iets te geven, als we iets willen kopen we het wel op het moment dat we het willen.


We zaten ook een weekendje in ons vakantiehuisje en Laren ligt heel dichtbij, altijd leuk om daar even te kijken. Er was markt en deze jasjes hingen er, een bijzondere style.


Maaltijdsalade met garnaaltjes, love it.


Ik kon het natuurlijk niet laten om even langs Serious Request te gaan aangezien het 15km bij ons vandaan was. En ja, we stonden er in de spoelende regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Daarna zijn we de stad nog even in geweest.


Dit waren mijn kerstcadeautjes. Een tas van de markt van €30,- en een OPI nagellakje. 


Selfie.


Ik speelde een paar keer sims en op dit moment heb ik alweer zin om sims te spelen..


FIREWORK! We vierden het dit jaar bij ons thuis samen met mijn oom, tante, neefje, nicht en haar vriend. Na 12 uur zijn mijn neefje, nicht en haar vriend en ik nog even naar het dorp geweest gekeken bij het vuur wat ze ieder jaar hebben. Ik zou daarna misschien nog op stap, maar ik had al genoeg drankjes gehad en was ook wel moe. De dag daarna was ik wel blij dat ik niet geweest was. Ik was al moe genoeg.

Vraagje: vinden jullie deze diaries ook te lang? Moet ik het op deze manier houden of een aantal foto's in de vorm van een collega en daaronder een toelichting?


Wat heb jij gedaan met oud en nieuw?


16 opmerkingen:

 1. leuke foto's. ik vind de boog op je kamer erg mooi ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien! Je haar ziet er heel mooi uit, en wat is die boog in je kamer mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er kwamen vrienden bij ons en ik heb lekker genoten van het vuurwerk, heerlijk!
  Er staat een winactie online op mijn blog waarbij je een set Caviar Beads kan winnen! Doe je mee?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof die boog met lichtjes! Leuke cadeautjes heb je gehad:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die krullen staan je echt mooi meis, wauw! En wat leuk die boog met lichtjes in je kamer, ziet er gezellig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Die lichtjes in die boog zien er echt heel gaaf uit. Ik hoor iedereen de laatste tijd weer over The Sims haha grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die krullen staan je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's meis!!
  Die salade ziet er echt heerlijk uit.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's en je hebt erg mooi haar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke foto's! Ik heb ook zin om Sims te doen haha, ga ik vanmiddag maar 'ns doen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gave tas en mooie krullen heb je gemaakt :) Liefs, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's, je krullen zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb altijd met de Sims dat ik opeens weer heel veel speel en dan weer helemaal niet!

  BeantwoordenVerwijderen