11 januari, 2014

NEW IN | Macbook Pro Retina


Als je mij op Twitter volgt heb je mijn ongeduldige tweets vast gelezen over het verkrijgen van een nieuwe macbook. Na twee weken ALLES afgezocht te hebben en zelfs twee in bestelling te hebben, heb ik gister eindelijk één in mijn bezit.


Twee weken terug was ik er eindelijk over uit. Ik wilde een nieuwe macbook. Mijn oude macbook kreeg ik ruim 3 jaar geleden, misschien ken je hem wel een witte macbook die tevens een stuk dikker is. Ik ben gelijk naar de Mediamarkt gegaan, maar helaas was die daar niet meer en ook niet meer bij de andere winkels. Alles afgebeld en zelfs de mediamarkt 70km verderop gebeld. Zoals je kunt lezen, ik ben ongeduldig, vooral met dit soort dingen.

Gister ging ik nog maar eens naar de stad, na 4 winkels af te zijn gegaan en vervolgens als laatste bij de Mediamarkt langs zijn te geweest, was die daar! HALLELUJAH! Natuurlijk heb ik hem gelijk meegenomen.

Ik had twee MacBooks in bestelling bij twee verschillende filialen. Er werd mij bij de ene steeds beloofd dat 'ie over een paar dagen zou komen, ik had er geen vertrouwen meer in bestelde nog één bij een ander, maar ondertussen keek ik wel verder. Toen ik hem bij de Mediamarkt in handen had en ik thuis was aangekomen kreeg ik nog een mail van één van de filialen waar ik hem besteld had, hij was binnen, oeps.. Ik heb ze gelijk geannuleerd en ik weet zeker dat ze binnen no-time kwijt zijn, aangezien ze zo ongelofelijk snel uitverkocht zijn.


Kijk hoe pretty met de mooie lichtjes in het toetsenbord. Ik vind hem erg fijn, stuk lichter, behendiger en fijn omdat hij nieuw is. Hij is 13 inch, een mooi formaat vind ik zelf.

Ik hoop hier zeker weer 3 jaar me toe te kunnen. Dit is overigens mijn eerste artikel die ik schrijf op de nieuwe Macbook. Ik kijk ernaar uit om hier nog héél veel meer artikelen op te kunnen schrijven.

Wat voor laptop heb jij?

12 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig ding! Ik heb een computer, als ik ga studeren koop ik en laptop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi macboekje heb je daar, zeg! :) Zelf een vaste pc, maar een laptop is echt een droom voor mij!

  x Angela
  http://www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Helaas voor mij toch iets te duur... ik heb net een sony laptop gekocht :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb sinds Donderdag de Macbook Pro in bezit, heel veel plezier ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige Macbook, ziet er goed uit!
  Ik heb de Sony Vaio 11,6 inch in knalroze ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit ! ^^ Wat een geluk dat je hem vond bij de laatste winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow ziet er mooi uit! Ik heb een computer van asus. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nice! Gefeliciteerd. Ik heb geen laptop maar een ouderwetse desktop computer. Of nouja ouderwets, de PC is nog maar een jaar oud, maar ik ben slechtziend en kan daardoor niet met een laptop werken. Puur en alleen omdat het toetsenbord in de weg zit en ik dan met m'n hoofd in een soort haakse hoek moet zitten waar mijn nek erg boos van wordt. Binnenkort ga ik wel de iPad Air aanschaffen, die wil ik al zó lang!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie Macbook zeg! Ik heb nu zelf een Acer laptop maar als ik terug ben van mijn reis naar Australië ga ik ook een Macbook Pro aanschaffen. Vind ik toch erg fijne laptops. :)

  BeantwoordenVerwijderen