22 januari, 2014

NEW IN | Twee nieuwe jasjes


Vorige week was ik weer even de stad in geweest. Heel gek, maar ik kan de laatste tijd niet zo snel meer iets vinden dat ik denk 'dit is echt leuk' en dan koop ik ook niet snel iets nieuws. Maar wel had ik twee leuke jasjes gekocht bij de Sting. 


Als eerste dit jasje. Zoals je ziet is het een zwart jasje met een leuk patroontje erin. Langs de rits is het jasje afgewerkt met een leren randje en ook op de schouders. Dit maakt het een stuk leuker. 


Dan nog dit jasje. Dit is voor mij eens iets heel anders dan normaal, maar ik vind deze echt super leuk! Ik moet nog even kijken hoe ik dit ga combineren aangezien ik dit een beetje te druk vind met de witte 'achtergrond' en ik vrij weinig shirtjes heb met lange bouwen, ik draag vaak een shirtje met korte bouwen met een jasje eroverheen of een trui. 

Het patroon vind ik erg leuk. Het jasje kan niet dicht, maar valt verder wel mooi. Zoals je ziet zit een zakje op de zijkant die afgewerkt is met een leren randje.


Ook dit jasje heeft een leren schouder.

Ik weet niet precies welke, maar er was ééntje die €39,95 kostte en de andere kostte €49.95, vrij prijzig maar omdat ik de laatste tijd toch niet echt iets 'leuks' kan vinden mocht ik dezen wel van mezelf kopen.


Wat vindt jij van deze jasjes? Welke vindt je het leukst?


11 opmerkingen:

 1. Dat eerste jasje vind ik heel erg mooi! Het andere is iets te druk voor mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je eerste jasje heel mooi. Wat een mooi patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het eerste jasje is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze allebei heel tof, maar de eerste is echt het mooiste! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke jasjes! Zou ze zelf ook zo kopen denk ik, vooral de eerste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zien er heel leuk uit, vooral die eerste vind ik erg mooi! :) Liefs, x

  PS: Winactie op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg mooi! Vooral die eerste vind ik echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat eerste jasje is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen