24 januari, 2014

Tag | First Tings


Ik vond het wel weer is tijd voor een tag, zodat jullie mij stuk voor stuk beter leren kennen. Zelf vind ik het altijd leuk om meer over de persoon achter de blog te leren kennen. Na een tijdje zoeken kwam ik deze tag weer tegen en vond het wel een hele leuke. Benieuwd wat ik ingevuld heb? Lees dan verder! 


First thing you do when you wake up in the morning
Als ik vroeg op moet blijf ik eerst nog een kwartier/halfuur op bed liggen om wakker te worden ondertussen check ik al mijn social media. Dan spring (zo enthousiast gaat het niet) ik mijn bed uit, maak ik mijn gezicht schoon, doe ik mijn make up vast, ga ik naar beneden ontbijten en dan weer naar boven om aan te kleden. Als ik vrij ben kan ik nog wel 1/2 uur op bed liggen filmpjes kijken op de iPad en dan pas mijn bed uit gaan. 

First thing you do when you get to the gym
Volgens mij sport ik al 5 jaar helemaal niet meer, ook omdat het door mijn spierziekte lastig word. Maar ik zou wel weer eens naar de sportschool willen, gewoon om wat spieren op kracht te houden en mijn conditie in stand te houden. 

First thing you do when you get home from work/study
Als eerste plof ik neer op de bank om Goofy de hond te begroeten, want die is altijd helemaal gek als ik weer thuis kom. Dan eet ik meestal wat, want ik kom meestal tussen de middags thuis. Dan trek ik wat comfy kleren aan en plof ik neer op de bank.


First car
Ik had mijn rijbewijs 3 januari een jaar en vanaf 3 februari mag ik alleen op de weg. Mijn auto is heb ik dus ook al een jaar en dat is een witte Fiat500 waar ik erg blij mee ben. 

First accident/traffic violation
Zelf heb ik nog geen ongeluk of iets gehad, maar ongeveer 10 jaar terug zat ik met mijn nicht en tante in de auto. We stopten voor het rode licht (er stond(en) nog 1 of 2 auto's voor ons), maar op één of andere manier kwam er een ketting botsing van 3/4 auto's lang. Ze knalden dus zo bij ons achterop.

First thing you wanted to be when grew up
Zoals veel andere meiden wilde ik kapster worden, maar nu denk ik daar niet eens meer aan haha.

First choice beverage
Ik drink eigenlijk weinig fris. Overdag drink ik altijd water en met ontbijt en lunch drink ik melk, heel soms 's avonds/weekends of ergens anders drink ik Cola. En met anderen drink ik wel eens thee. Dat is het ook wel. Niet dat ik de rest niet lust, want we hebben nu ook wel Dubbel fris, maar ik denk er niet eens aan om te pakken. 


First choice dessert
Ik ben niet zo'n ijs eter en neem het ook niet vaak. Als we bijvoorbeeld uit eten zijn en iedereen neemt nog een dessert doe ik wel eens mee en dan neem ik toch bijna altijd Dame Blance. En een bolletje ijs neem ik dan meestal stracciatella. 

First song that comes to mind
De Cup Song haha, want die was net nog op de radio. 

First major purchase
Ik denk dat dat een Nintendo gameboy of de Nintendo DS was.

First job
Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een bijbaantje of iets gehad, want dat kan ik niet naast school hebben. Ik ga al minder naar school, omdat ik hele dagen niet volhoudt. Wel heb ik een zomer voor een paar uurtjes per week bij een bedrijf in de buurt gewerkt waar ik wat hielp met administratie. 

First time you flew on a plane
Pfoee, dat is echt al heel lang geleden. Volgens mij zat ik nog in de kinderwagen en gingen mijn ouders en ik samen met mijn opa en oma naar Tenerife of Gran Canaria. Inmiddels ben ik al heel vaak in het vliegtuig geweest. We proberen elke jaar in Februari een zonvakantie te nemen, soms komt er wel eens iets tussen waardoor het niet lukt, maar over het algemeen lukt het aardig haha. 


6 opmerkingen:

 1. Leuke tag en leuke antwoorden heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Deze heb ik ook een keer ingevuld op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag leuk om te lezen :D !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tag! Ik zal hem misschien ook eens invullen op mijn blog. Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een witte fiat vind ik echt zo een leuke autotje!

  BeantwoordenVerwijderen