20 januari, 2014

Winactie | Infinity armbandje


Sieraden, ik krijg er nooit genoeg van. De Sieraden Fabriek is een webshop die sieraden verkoopt, zij zijn het enige verkooppunt in Nederland met de Pura Vida Bracelets. Ook kun je een workshop volgen om zelf je sieraden te maken, super leuk! In samenwerking met de Sieraden Fabriek mag ik het bovenstaande infinity armbandje weg geven!

Heel gek, de foto's slaan heel donker uit. Het hoort een witte achtergrond te zijn en de armband is een mooie zilveren kleur. Mocht je een beter idee van het armbandje willen, kijk dan even op SieradenFabriek.com


Wat moet je doen?
♥ Volg me op Bloglovin' en like dit bericht
♥ Like de Facebook-pagina van de webshop SieradenFabriek.com
♥ Laat een bericht achter dat je mee doet en laat weten wat je hebt gedaan om kans te maken. Laat je e-mail adres achter in de reactie of stuur een e-mail naar belizia@outlook.com. Zonder email adres kan ik je niet mailen. 

Wat mag je doen voor extra punten?
♥ Volg me op Twitter (+1)
♥ Volg me op instagram (+1)
 Volg SieradenFabriek op Twitter (+1)
 Tweet het volgende: "Ik maak kans op een infinity armbandje van de webshop @SieradenFabriek op www.belizia.nl @beliziaa #winactie" (+2)
Op zaterdag 1 februari kies ik doormiddel van een fruitmachine een winnaar, voor elk extra punt komt je naam 1x extra in de fruitmachine. 

12 opmerkingen:

 1. Ik heb al precies zon armbandje, leuk haha :)

  Veel succes aan de deelnemers!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke winactie! Maar ik heb dit armbandje zelf ook al (maar dan van een andere webshop) dus ik doe niet mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk! succes en leuke blog
  ken je onze blog al?
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe kan ik deze blog liken?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe mee! Ik volg je op Twitter en Instagram, en ik volg Sieradenfabriek op Twitter. Ik heb het ook getweet. Dat voor de extra punten. Voor wat moet heb ik de Facebook pagina van Sieradenfabriek geliked en ik volg je op Bloglovin'. Maar ik weet niet hoe ik een blog kan liken, dus dat heb ik nog niet gedaan. Ik hoop dat ik win! Mijn e-mail adres is hildekokx@gmail.com :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik volg je op bloglovin, heb het bericht geliked en volg de sieradenfabriek via FB

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke win actie! Helaas niets voor mij want mijn polsen zijn mega dun, dus zo'n armbandjes hangen dan heel raar te bengelen over mijn handen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem28/1/14

  ***Sunny Tuesday***
  Aan alle eisen voldaan onder Momzymom MissMomzydinie gijsberts en DinyG Diny gijsberts .
  dinie.gijsberts@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik doe mee! Heel leuk :) Ik volg de fb pagina wel via mijn persoonlijke pagina, dus die zet ik hier liever niet neer. Mocht je die willen, kan je me een mailtje sturen. Mijn e-mail is: dramaqueen92@live.nl. X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat super leuk! Ik heb alles gedaan wat je zeker moest doen. Mijn email is: ladielautje@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe ook graag nog even mee.:) Echt zo'n mooie armband! Ik heb alle verplichte stappen gedaan en ik volg jou en SieradenFabriek ook nog op Twitter (@SimplyShaniSmet)

  butterflyprincipessa@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen