07 februari, 2014

Happy Challenge | Vision Board


Vorige week konden jullie lezen dat ik na even afwachten toch mee ging doen met Happy Challenge van Lisanne, Kelly en Marieke. Dit keer was het de bedoeling om je dromen visueel te maken. Ik heb gekozen om een Vision Board te maken. Benieuwd waarom ik de bovenstaande plaatjes gekozen heb? Kijk dan verder. 
Hoe ben ik te werk gegaan?
Ik was er al snel over uit dat ik een Vision Board wilde maken met plaatjes die ik van internet zou plukken. Ik opende wehearit.com en typte wat woorden is wat met mij te maken had en wat ik binnenkort of over een aantal jaar graag wil. 

Ik kopieerde de plaatjes in Word, maakte ze groter of kleiner, sneed ze bij en probeerde zoveel mogelijk in één bestandje te krijgen, uiteindelijk heb ik twee velletjes met foto's geprint. Daarna knipte ik de plaatjes uit en pakte ik een blanco papiertje waar ik de foto's op legde om te kijken hoe ik het ongeveer wilde hebben en hoe groot of klein de plaatjes moesten. Uiteraad kniptte ik de plaatjes nog wat in andere vormen. Dit is het resultaat:


Ik heb heel bewust voor de plaatjes gekozen. Ik zal per plaatjes uitleggen waarom ik die gekozen heb. 


♥ Dit jaar hoop ik nog te slagen voor mijn directiesecretaresse opleiding.
♥ Enjoy spreekt voor zich, proberen te genieten van het leven. 
♥ De aardbol omdat ik nog veel hoop te reizen naar de zon.


♥ Ik hoop binnenkort 3 maanden op Aruba te kunnen leven. Ik hoop dat ik het lef heb en als ik daar ben hoop ik geen heimwee te krijgen. Zoals het er nu nog voor staat gaan de plannen nog door, maar wacht ik nog 1 examen uitslag af voordat ik er echt werk van ga maken. Dit is mijn droom al van kleins af aan. 
♥ Smile' spreekt ook voor zich, hij hoort eigenlijk bij de Enjoy, zolang je geniet heb je ook een lach op je gezicht. 
♥ Enjoy the little things' vind ik erg belangrijk.   


♥ Het bed, omdat ik meer naar mijn lichaam moet luisteren en meer mijn rust moet pakken en dan bedoel ik ook écht beter mijn rust pakken. 
♥ Happiness, spreekt voor zich! 
♥ De bank, omdat ik over een paar jaar hoop op een leuk appartementje voor mezelf. 


♥ Als ik op mezelf ga wil ik heel graag een kat in huis, misschien wel 2. 
♥ Het hartje, voor de liefde in het algemeen en ik hoop binnen een paar jaar toch wel weer een leuke vriend te krijgen. 
♥ Natuurlijk hoop ik ooit een kindje te krijgen. Ik wil heel graag één adopteren. 
♥ Peace voor de rust, minder stressen over alles. 

Het is inmiddels een week later sinds de opdracht online kwam, maar ik had nu pas eindelijk tijd om er lekker mee te prutsen. Ik vond het erg leuk om te doen en vind het best goed gelukt, misschien schuilt er nog een beetje creativiteit in mij. 

Heb jij ook mee gedaan aan deze challenge?
12 opmerkingen:

 1. Je vision board is echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeerlijk! Ik word er altijd zo vrolijk van! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je op Aruba wil gaan wonen! En mooie vrolijke collage!

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk gedaan! :) Ik wil ook nog een keer een vision board maken, want het lijkt me zo leuk om steeds naar te kijken, en dan motivatie te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh leuk! Ik ga er binnenkort ook 1 maken! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi gedaan! Ik heb er ook al 1 gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk! Ik wil er ook nog één maken. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk gedaan zeg! Mooi blog heb je.

  BeantwoordenVerwijderen