03 februari, 2014

It's my birthday!


IT'S MY BIRTHDAY! Wieehoee! Je zou het niet zeggen, maar vandaag ben ik alweer 19 jaartjes oud geworden, wat gaat de tijd toch ontzettend snel! Het is vandaag een gekke dag, want het is ook mijn eerste stage dag, spannend!


Ik volg de directiesecretaresse opleiding en heb al mijn examens al gehad. Ik moet alleen nog wachten op één examen uitslag en ik moet mijn 20 weken stage voldoende afronden en dan heb ik mijn diploma in de pocket! En oh daar kijk ik zo naar uit! Vorig jaar heb ik geen leuke stage gehad aangezien er amper werk was, dus ik hoop zo op een leuke stage. Ik denk dat het wel goed komt, ik ga stage lopen bij Revalidatie Friesland, een revalidatiecentrum. Als ik als secretaresse zou willen werken is het ook in de zorg kant, dus ben wel blij dat ik het nu kan ervaren.

Maar goed, ik ben dus ook jarig vandaag! Eigenlijk was ik zaterdag al een beetje jarig, want toen hebben we mijn verjaardag al gevierd om te voorkomen dat het niet energie zou kosten als ik het op zondag of maandag zou vieren. Al mijn cadeautjes heb ik dus ook al gekregen en wilde dit graag met jullie delen!


Dit had ik van mijn ouders gevraagd, een gezichtsreiniger. Ik heb zo veel positieve dingen gehoord over gezichtsreinigers en ik heb de laatste tijd steeds last van een vette huid en oneffenheden, dus ben erg benieuwd of dit helpt!


Ook kreeg ik er nog een spiegeltje bij. Ik gebruik altijd zo'n spiegel als ik me 's ochtends opmaak anders zie ik het allemaal niet goed zonder bril haha. Maar die ik nu heb is heel saai en gewoon en deze is wel heel leuk en sierlijk! Mijn moeder mocht nog een gratis nagellakje bij zoeken, altijd welkom hah!


Rituals! I love it! Ik kreeg het van mijn oom en tante samen met mijn nicht en haar vriend. Laat dit ook nog eens mijn lievelinggeur van Rituals zijn! 


Ten slot kreeg ik dit Lucardi armbandje van vrienden van mijn ouders en mijn vriendin (dochter van hun). Dit is echt mijn stijl, subtiel en glimmend haha. 

Voor de rest kreeg ik nog allemaal geld, ik heb dus een goede verjaardag gehad! 

Wat staat er op jouw birthday wishlist? 

14 opmerkingen:

 1. wat een leuke kadootjes! Gefeliciteeerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! En super toevallig. Je hebt de winactie op mijn blog gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke cadeautjes heb je gehad! Heel erg gefeliciteerd met je verjaardag. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkige verjaardag! Leuke cadeautjes heb je gekregen. Dat Rituals pakketje is echt heerlijk x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteeeerd! Mooie cadeaus ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. proficiat en hoop dat je een fijne dag hebt!!! leuke cadeautjes
  groetjes http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah gefeliciteerd!! <3 Je hebt echt leuke cadeautjes gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd! En wat een mooie kadotjes heb je gehad, de armband is ook helemaal mijn stijl ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog een gelukkige verjaardag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog gefeliciteerd! Leuke cadeautjes heb je gekregen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog gefeliciteerd!! Wat gaaf dat je een Visapure hebt gekregen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. lovely blog :)
  http://saltskinned.blogspot.com.au

  BeantwoordenVerwijderen