15 februari, 2014

Lush gezichtsreiniger | Angels On Bare Skin

Al een tijdje gebruik zo nu en dan deze gezichtsreiniger van Lush, Angels On Bare Skin. Eerder gebruikte ik nooit gezichtsreinigers alleen maar tonic. Maar nu doe ik steeds meer om mijn gezicht te reinigen. Benieuwd wat ik van deze gezichtsreiniger vind? Lees dan verder.


Het gezichtsreiniger bevat garnalen, amandelen met amandelmelk en wat gedroogde lavendelblaadjes. Aparte combi. Hij rook in het begin ook heel sterk naar lavendel. Hoe vaker ik hem gebruik, hoe minder sterk ik hem vind. Het moet helpen om oneffenheden en roodheid te verminderen.


Zoals je ziet zit er zitten er best dikke stukken in, vooral de gedroogde lavendelblaadjes. Daarom raad ik ook aan om het boven de wasbak over in de douche op je gezicht te smeren want anders wordt het vieze smeerboel.Zelf gebruik ik steeds zo'n klein bolletje voor mijn gezicht. Ik leg het op mijn handpalm, doe mijn vingers onder de kraan en drup wat water op het bolletje, het moet een pap vormige substantie worden. Dan smeer ik het op mijn gezicht en masseer ik het als het ware in.

Na gebruik voelt mijn gezicht erg fris aan, het is erg lekker om je gezicht mee te wassen. Eigenlijk zou je het 's ochtends en 's avonds moeten gebruiken. Ik gebruik het alleen onder douche (als ik het niet vergeet mee te nemen onder de douche). Ik heb ook het idee dat het oneffenheden en roodheid verminderd, dat is natuurlijk erg fijn!

Omdat ik het soms maar 3 keer per week gebruik bereik ik nooit de bodem. Wat erg zonde is want er zit wel een datum op wanneer je het ongeveer weg moet gooien.

Ik kocht de Lush gezichtsreiniger op Lush.nl voor €9,90.


Wat gebruik jij om je gezicht te reinigen? 


14 opmerkingen:

 1. Hij lijkt me heel fijn! Ik heb zelf ook meerdere producten van Lush, maar maak ze inderdaad nooit op voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Erg jammer is dat altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel!! I looooove LUSH!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat fijn dat het je oneffenheden verminderd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt helemaal gek van Lush! Voelt echt als een luxeproduct, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me fijn! Ben gek op de Lush! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er apart uit, maar Lush is wel altijd erg fijn!
  xManon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit lijkt me een erg fijn product! De substantie ziet er goed uit! Ik hou van Lush producten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Garnaal? Haha jeetje. Wel fijn dat het werkt, ik ben ook gek op Lush! X, Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat goed dat deze reiniger werkt tegen roodheid, want daar heb ik best veel last van. Ik gebruik al een speciale make-up reiniger van la Roche Posay tegen rode huid, maar deze wil ik zeker eens proberen!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze lijkt me echt fijn! Zelf heb ik een reiniger van nivea maar voor de volgende ga ik toch eens een kijkje nemen bij lush!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijkt me heel fijn! Ik gebruik op dit moment zelf Let the good times roll, ook van de Lush. Die vind ik ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen