02 februari, 2014

My Life in Pictures | Januari

Wow wat is deze maand voorbij gevlogen! Deze maand bestond voor mij uit het afronden van mijn opleiding. Ik moest de talen op niveau krijgen, wat me kantje boord is gelukt voor Engels. En ik heb mijn laatste examen gemaakt afgelopen dinsdag, ik hoop natuurlijk dat ik deze in één keer haal. En best spannend, want ik begin morgen met mijn nieuwe stage.Ik begon deze maand met volle moed met de Photo Challenge van Anne. Ik heb het het 15 dagen vol kunnen houden..


De auto moest maar weer eens een wasbeurt hebben. Wat een uitvinding dat je kan blijven zitten en je auto schoon gemaakt word, ik hou er van.


De kerstboom tuigden we af en Goofy ging maar niet aan de kant met dit als resultaat. Lief!


In bad met Lush. Mooi kleurtje alleen is het weer even boenen om de bad rand schoon te maken.. Min punt.


Als je me volgt op Twitter heb je mijn frustratie tweets kunnen lezen over mijn zoektocht naar een Macbook, maar ik heb hem eindelijk kunnen scoren! En ik ben er super blij mee!


Zo kan Goofy wel tijden bij me liggen, zo lief. Wat een haarbal is het als je hem zo ziet en dan heeft hij hier ook nog wel kort haar.


Samen met mijn ouders ging ik naar het strand met mijn foto camera waar ik foto's gemaakt had. Hier kun je het artikel zien met foto's. Ik had mijn workout ook weer gehad, want pfoe het is dat mijn vader me mee sleepte om die duinen op te komen. Ik was bekaf, mijn hart sloeg 160, mijn hoofd liep rood aan en ik had bijna geen lucht meer en de dag erna spierpijn. Ontspannend, een dagje strand.. *sarcasme*


Mijn vader was een paar dagen te skiën met een groep mannen en mijn moeder en ik waren dus alleen thuis en gingen te shoppen en wat eten bij de La Place. Zo lekker een tonijn broodje met sla.


Ik maakte na héle lange tijd eindelijk mijn kwasten weer eens schoon.


Selfie!


Ik hielp mijn moeder met het opruimen van de kledingkast. Ze kan moeilijk wat weggooien en als ik dan zeg dat ik iets niet mooi vind of dat ze het echt weg moet doen, kan ze het makkelijker weggooien.


Ik speelde weer veel Sims en maakte mijn familie aan. Ik lijk er het meest op haha. Helaas ben ik de familie kwijt door een domme fout.


Chillin'.


Binky! Hij is al anderhalf en helaas is hij ziek, hij heeft een bult op zijn kont die steeds wat groter word.. Zo zielig, want ik hoop niet dat 'ie pijn heeft anders geef ik hem liever een spuitje..


Ik ging fashionable de hond uit laten in mijn chill broek..


Ik maakte eindelijk weer een aantal foto's voor een paar artikelen, zodat ik aankomende week met mijn stage dat niet hoef te doen.


Me-time. Facefash, gezichtsreiniger en lekker scrubben.


Zie je die lucht? Tijd voor regen.

Zoals je ziet heb ik deze maand niet veel bijzonders gedaan. Mijn maand bestond echt uit het afronden van school.


Heb jij deze maand nog iets leuks gedaan?

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's, stiekem moet ik mijn kwasten ook maar weer eens schoonmaken maar het komt er gewoon niet echt van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nice photos. Wow, so cute dog :))

  http://prettypurple92.weebly.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Wat gaaf dat je een nieuwe Macbook hebt gescoord, ik ben jaloers haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jouw hond is echt super lief! Vooral die foto met die lampjes is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is net alsof je in een bad limonade stapt haha! Wat heb je een lief hondje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's. Apart kleurtje dat badwater :)

  BeantwoordenVerwijderen