10 februari, 2014

Opgemaakt #3


Eindelijk zijn er weer een aantal producten op. Het duurt bij mij altijd even voordat ik ongeveer 4 of 5 producten opgemaakt heb.


Ik verbaas me ook vaak hoeveel en hoe snel andere bloggers producten opmaken. Ik ben ook niet heel afwisselend qua producten, ik maak eerst het product op en dan koop ik daarna wel eens één van bijvoorbeeld een ander merk. Maar goed wat heb ik sinds de vorige keer opgemaakt?


Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik deze gekocht heb, dat is dus al een hele tijd geleden. Het laatste half jaar zat er echt nog maar zo'n klein beetje in dat het eens tijd werd om dat ook op te maken. Zo gezegd zo gedaan. Zelf zou ik dit product niet weer kopen, omdat ik bij volume sprays nooit het idee heb dat het daadwerkelijk volume creëert.


De laatste tijd ga ik graag in bad als ik mijn haren niet hoef te wassen. Het is zo ontspannen. Al tijden heb ik een aantal bad producten staan. Je kent het wel, ze zitten bij een pakket in en die krijg je als je jarig bent. Eerst pakte ik gewoon de shampoo uit de douche en deed daar wat van in bad, maar nu ik steeds vaker in bad zit wil ik de bad producten op maken.


Dit kleine potje heb ik al een tijdje. Ik heb hem een keer in de Glossybox gehad. Ik heb er echt maanden over gedaan en niet elke dag gebruikt omdat ik hem zo lekker vond haha. Het is een tonic die een lekkere (maar niet sterke) lavendel geur heeft. Zelf ken ik dit merk niet en zou niet weten of je het ergens in een winkel kan kopen, iemand enig idee?


Huh, maar deze is niet leeg?! Nee dat klopt, dit is alweer de nieuwe. Ik heb de lege per ongeluk weg gegooid samen met de gezichtscrème van Olaz. De zalf van Olaz gebruik ik echt al jaren omdat mijn moeder hem steeds weer voor me meeneemt. Ik vond hem altijd wel lekker, maar wilde ook wel eens wat anders proberen. Op het moment heb ik nu een pot Nivea, niet veel bijzonders dus. Maar als die op is wil ik eens echt wat anders proberen.

Maar terug naar de Nivea oogmake-up reinigingslotion. Ik heb een gekke gewoonte. Als ik amper make-up draag (bijv. alleen mascara, een lijntje onder de ogen en blush) dan maak ik mijn gezicht + ogen schoon met de oogmake-up reiniger (ja ook mijn gezicht, het werkt prima!). Als ik nog foundation en/of oogschaduw op heb pak ik de reinigingsdoekjes. Gekke gewoontes heb ik soms.

Zoals ik vorige keer al vertelde laat ik de reinigingsdoekjes niet meer zien, want daar zijn inmiddels alweer 2 pakken van opgegaan voordat ik een aantal andere producten opgemaakt heb.


Heb jij deze maand nog producten opgemaakt? 

11 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien! Die oogmake-up reinigingslotion van NIVEA lijkt mij erg fijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten heb je opgemaakt! Ik twijfel ook af en toe aan de werking van volumesprays.. haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik maak ook altijd mijn hele gezicht schoon met oogmake-up remover haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk artikel! het product van nivea lijkt me erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijken me allemaal fijne producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke producten heb je opgemaakt! Ik ben zelf pas begonnen met het bijhouden van wat ik opmaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie producten heb je opgemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik maak ook bijna nooit wat op haha, verbaas me ook dat sommige altijd elke maand veel opmaken, ik kom daar meestal niet echt aan hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne producten! De make-up remover van Nivea heb ik ook gehad.
  Vond hem altijd super fijn! :)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die oogmakeup remover zou ik wel willen uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen