13 februari, 2014

Quote #3 | Focus On What's important


Ik kwam weer een paar leuke en mooie quotes tegen die ik graag met jullie wilde delen. 
Volgens mij probeert iedereen wel zo in het leven te staan als de bovenstaande quote. Focus op het belangrijke in het leven, onthoud de goede tijd en denk niet meer terug aan het negatieve uit het leven. Sommige mensen blijven heel lang hangen in het negatieve vind ik, het heeft geen zin om daar zo lang bij stil te staan. Ga verder met je leven en probeer ook nieuwe dingen te gaan doen.


Het lijkt mij van zelf sprekend dat je bij wat voor keuze ook, een keus moet maken waar je je gelukkig bij zult voelen. Deze quote slaat wel een beetje op het eerste. Mocht de keuze waarvan jij dacht dat het je gelukkig zou maken niet lukken, begin dan weer met iets nieuws en blijf er dan ook niet in hangen. 


De laatste vond ik wel heel erg leuk. Zelf ben ik het er niet mee eens dat alles mogelijk is (denk aan financieel, lichamelijk), maar het is wel goed om te blijven dromen en hopen. 

Welke quote vindt jij het mooist?


1 opmerking:

  1. Goeie quotes. Ik ben het ook zeker met dit thema eens!

    BeantwoordenVerwijderen