22 februari, 2014

Unboxing Glossybox Februari '14

Vanochtend ontving ik de Glossybox weer. Elke maand weer leuk om het uit te pakken. Benieuwd wat er allemaal in zat? Kijk dan verder.
Op het eerste gezicht ziet het er goed gevuld uit.

 Hier zie je de inhoud. Wat ik zie zijn soort van sponges, nagellak, bruno banani sample, oogschaduw (die ik al eerder gekregen heb), en eye patches en nog iets.

Emite Make Up Sponges
Dit zijn professionele sponges vrij van latex en daardoor geschikt voor de meest gevoelige huid. De spons kan gebruikt worden om vloeibare foundation, cream poeder en blush aan te brengen. Het aanbrengen van je make-up maakt het makkelijk en hygiënisch. De extra fijne textuur zorgt voor
een mooie gladde finish. Ik zal ze zeker eens gebruiken om mijn foundation mee aan te brengen.

 Casa D'Argane
Deze traditionele zeep is perfect voor het reinigen van je lichaam en zal een bijzondere spa-ervaring onder de douche creëren. Door de verschillende ingrediënten zoals olijfolie en arganolie, zal de huid kalmeren. Het lichte peeling effect zal zorgen voor een heerlijke gladde huid. Ik ben benieuwd, het ziet er namelijk heel erg stroperig uit en dat lijkt mij op het eerste gezicht niet echt fijn om te gebruiken, maar we zullen zien!

Da Vinci Cosmetics
Het eerste wat ik dacht 'huh weer dezelfde? Deze heb ik al eens eerder gehad!). En ja deze heb ik ook eerder gehad, maar omdat dit de valentijnsbox is, is het de bedoeling dat je wat producten weggeeft, aan vrienden of familie.

 Deze veelzijdige, glinsterende poeder is samengesteld uit de beste ingrediënten van hoge kwaliteit. Het zorgt voor een subtiele glans op je gezicht. Breng de poeder aan onder de wenkbrauw, of op de jukbeenderen. Het is dus meer een highlighter. Ik zal nog even kijken wat ik met deze ga doen aangezien ik hem al heb en die ook nog bomvol zit. Misschien dat ik hem binnenkort samen met wat andere producten wel weg geef in een winactie!

Anatomicals Eye Patches
Dit wilde ik altijd nog eens proberen, eye patches. Deze eye patches zijn samengesteld om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de tere huid rondom de ogen te revitaliseren. Het hydrateert en voedt de huid en zorgt ervoor dat je huid er jonger en stralender uit zal gaan zien! Hier ben ik serieus wel heel benieuwd na. 

Bruno Banani
Ik pakte de sample uit de box en ineens zag ik 'Absolute Man' staan. Hij is dus voor mannen. Ik zal hem mijn vader laten ruiken, maar hij zal toch niet zo'n kleine sample gaan gebruiken. Volgens mij vinden mannen dat veel te klein en te priegelig.

Nails Inc. London
Nagellak, altijd leuk. Een heel mooi zomers kleurtje, lekker knal kleurtje!

De box vind ik eigenlijk een beetje teleurstellend. Ik had er meer van verwacht. Jammer, maar het ligt natuurlijk ook aan de smaak wat je wel en niet wilt.


Wat vindt jij van deze inhoud? 

10 opmerkingen:

 1. Ik vind de inhoud niet bepaald geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben blij dat ik m'n abonnement niet verlengd heb.. Enkel de Anatomicals vind ik leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer, ik vind niets uit de box écht leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Teleurstellende inhoud!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmmm, ja beetje jammer inderdaad! Maar het nagellakje is wel heel leuk ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat lakje is echt super schattig! Ik heb dat lakje ook en vind het opzich wel fijn werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat lakje is mooi! Leuk kleurtje :)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook benieuwd naar de eye patches! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook ik was lid geweest van Glossybox en als ik naar deze doos kijk, word ik niet erg enthousiast van. Ben dus blij dat ik ermee gestopt ben :)

  BeantwoordenVerwijderen