17 februari, 2014

Nieuwe stage, examens en wat hierna?

Wat houd mij nou eigenlijk allemaal bezig naast dat ik om de dag probeer te bloggen? Het lijkt me leuk om jullie zo nu en dan te vertellen wat er allemaal in mijn leven speelt en wat me bezig houd. 

Ik zit in mijn derde week van mijn nieuwe stage. Sommigen weten het, ik doe de secretaresse opleiding. Ik heb mijn examens gehad en als laatste moet ik nog 20 weken stage lopen om deze opleiding af te ronden. Door mijn gezondheid kan ik maar 20 uren per week werken en het mooie is, ik wil later graag iets in de zorg sector doen en in de zorg zijn secretariƫle banen meestal parttime. Het bedrijf waar ik nu stage loop is een revalidatie centrum en ik zit achter de balie bij de klinische afdeling. Ik ben echt blij dat ik achter de balie zit in plaats van in een kantoortje.

Mijn dagen zijn van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. Lekker vroeg klaar dus, je zou denken heel de middag tijd voor andere dingen maar mijn energiepijl is dan al aardig laag. Ik moet wel heel erg vroeg beginnen wat in mijn school periode heel erg lastig was, maar dat gaat verbazingwekkend goed! Tot nu toe is het een leuke stage en is de sfeer goed, ook qua uren hou ik het dus goed vol waar ik erg blij mee ben.

Vorige week heb ik de laatste uitslag van mijn examen gekregen. Samen met de helft van de klas moet ik een aanvullende opdracht maken. Ik had het al een beetje aan zien komen, want ik ben niet zo goed in het opstellen van Nederlandse brieven. Het zal je misschien ook wel opvallen op mijn blog, ik ben niet iemand met de perfecte mooie Nederlandse zinnen. Maar goed, morgen ga ik vanuit stage naar school toe zodat ik de brieven in kan lezen en kijken kan wat ik fout gedaan heb. Woensdag 19 maart heb ik mijn aanvullende opdracht, toch best spannend..

En wat als ik alles haal en slaag? Ik heb het er al eens over gehad op mijn blog dat ik aan het brainstormen ben om 3 maand naar Aruba te gaan, maar dan moeten eerst een aantal dingen zeker zijn en dan moeten er nog dingen geregeld worden en kijken of alles mogelijk is. En anders? Wat voor opleiding? Ik zou wel een andere opleiding willen doen, maar wat? Gewichtsconsulente? Apothekersassistente? Budgetcoach? Het liefst doe ik een cursus manicure en nagelstyling, maar dat is ook geen vetpot. Keuzes, keuzes, keuzes. Gelukkig heb ik nog even de tijd!

Dit is wat mij allemaal bezig houd de laatste tijd. En oh ja, om niet te vergeten ga ik natuurlijk volgende week donderdag avond op vakantie naar Dubai, daar heb ik echt zo'n zin in!

Ik hoop dat jullie niet in slaap zijn gevallen haha, maar ik vond het best lekker om alles even van me af te schrijven en te delen. Om even verder te brainstormen:


Wat voor opleiding doe jij? 


8 opmerkingen:

 1. Jammer dat het met je gezondheid niet zo goed gaat.
  Maar je kunt wel trots op jezelf zijn op de dingen die
  je allemaal doet! Super goed van je! :) Veel succes
  nog op je stage!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat het met jezelf niet zo goed gaat.. maar keep your head up!
  Je doet veel goede dingen meis wees daar echt trots op ! liefs en nog
  een fijne week ondanks je gezondheid! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof dat je naar Dubai gaat, ik kijk uit naar je verhalen en foto's :)
  Ik vind het wel hel erg fijn om te lezen dat jij een aangepast stage schema hebt. Mij is dat toen der tijd niet toegewezen, daarom vind ik het erg fijn dat dit voor jou wel mogelijk is! Heeft het geen invloed op de lengte van je stage?
  En heel veel succes met de vervangende opdracht ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zullen zeker foto's en verhalen over Dubai online komen haha. Wat vervelend dat het jou nooit toegewezen is om een aangepaste stage te krijgen. Het is ook in samenwerking met een andere instantie, ze noemen dit ook wel een 'rugzakje' en school krijgt dan extra geld omdat ze meer tijd in me moeten steken (wat niet eens zo is). Het heeft dan ook geen invloed op de lengte van mijn stage, gelukkig maar anders was ik een heel jaar aan het stage lopen haha. :) Echt heel apart dat jij dat dan niet zo iets kon krijgen..

   Verwijderen
 4. Leuk om te horen dat je het zo naar je zin hebt op je stage! :D En je hebt inderdaad nog wel even om te kijken wat je na je opleiding gaat doen, dat komt wel goed! En tof zeg Dubai, heel veel plezier alvast <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoop dat je opdracht vandaag goed is gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel plezier op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat tof dat je naar Dubai gaat, veel plezier! :)

  BeantwoordenVerwijderen