09 maart, 2014

My Life in Pictues | Februari

Daar is die weer, een beetje verlaat, maar beter laat dan nooit! Dit komt omdat ik vrijdag net terug ben gekomen van vakantie, hier zal nog een uitgebreid artikel van komen. Een maand waarin ik jarig was, een nieuwe stage begon en op vakantie ging.Deze maand begon ik bij een nieuwe stage. Ik loop stage als medisch secretaresse bij een revalidatiecentrum. Tot nu toe is het wel leuk!


Mijn vader en ik huurden een filmpje bij het tankstation en namen maar eens popcorn mee, lekker!


Ook deed ik mee aan de Happy Challenge en maakte ik voor het eerst in mijn leven een vision board. Benieuwd waarom ik deze plaatjes uitgekozen heb? Klik dan hier.


De laatste 3 weken voor de vakantie ging ik 2 keer per week even onder de zonnebank zodat mijn huid er vast aan kon wennen en het ergste witte eraf was.


Met Goofy reed ik naar een plek waar hij lekker los kan lopen.


Op de keuken hebben wij een mandje staan met allemaal spullen erin zoals autosleutels en nog wat andere dingen. Ze haalde hem weer eens leeg want er komen ook veel losse troepjes in en zoals je ziet al deze lipsticks zaten erin. Vandaar ben ik vaak een lipstick kwijt haha. De helft is van mijn moeder.


Ik reed op een lege tank, dat vind altijd maar eng. Zometeen stopt 'ie ermee, maar thuis had ik gelijk getankt.Deze selfie plaatste ik op instagram omdat ik blij was dat mijn stage tot nu toe beviel. 

Dit was de My Life in Pictures voor deze maand alweer. Best weinig foto's.. Volgende keer beter! Stay tuned voor wat lekker makkende en zonnige foto's van Dubai. 


Hoe was jouw maand Februari?


8 opmerkingen:

 1. Aah popcorn, lekker! Ik ben ook weer een beetje aan het selftannen geslagen, voel me toch wel erg wit en met dat zonnetje is een kleurtje gewoon leuker :) Leuke foto's! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh popcorn! Dat heb ik echt lang niet op. Heb er nu
  wel zin in gekregen haha!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Ik vind het altijd zo leuk om moodboards en visionboards te maken en te zien van anderen! Geeft me heel veel inspiratie! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je stage je zo bevalt, het is ook altijd maar de vraag of het goed uit zal pakken! En ieee, het lijkt me echt doodeng om op een (bijna) lege tank te rijden, bij 2 streepjes (van de 5) raak ik al in paniek, haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk foto overzicht!

  BeantwoordenVerwijderen