26 maart, 2014

New in | Naked 2 eyeshadow palette


Als je een aantal blogs volgt heb je al vaak gehoord van de Urban Decay Naked 2 oogschaduw palette gehoord. Het schijnt dat het een erg fijn palette is. Ik wilde hem ook graag, maar ik vond hem wel duur en koop toch niet snel iets via een buitenlandse site. Maar nu was ik natuurlijk een paar weken terug in het buitenland en daar heb ik hem weten te scoren!Ik wist dat er in Dubai een Sephora zat en ik wist dat bij de Sephora in Dubai Naked palettes hadden (van Mascha haar vlogs). Ik ging op zoek heb gekozen voor het Naked 2 palette, omdat ik in de Naked 3 palette te veel roze in vond zitten en ik meer voor de bruinige tinten ben.


In Dubai had ik gelijk foto's gemaakt van het palette, want ik wilde hem natuurlijk gelijk gebruiken. Dit zijn de kleurtjes die erin zitten.


Ik heb hem nu een aantal keren gebruikt en ik vind hem fijn. Het pigment is echt heel goed. Ik weet niet meer precies voor hoeveel ik hem gekocht heb, maar volgens wel iets meer dan dat je hem online besteld. Als ik het goed heb zat het tussen de 48 en 52 euro. Ik vind het echt mega veel voor make-up maar ik moest en zou het ooit een keer kopen haha.

Welk Naked palette vindt jij het mooist? 1, 2 of 3?

13 opmerkingen:

 1. mooi palette, ben benieuwd naar een ooglook hiermee xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, mooi!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ah geweldig palet, staat ook al maanden op mijn whishlist! Gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook, en ben er na ander half jaar nog steeds SUPER blij mee <3 Ik ga snel het Naked 3 palette ook kopen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Ben zelf totaal geen make-up freak, houd alles heel basic. Maar als ik deze palette zie kan ik er heel veel mee. Echt heel mooi!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw ziet er goed uit ik heb de dupe besteld op ebay ik ben benieuwd! liefs, www.rachelkromdijk.nl goed weekend! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook en als ik zin heb in oogschaduw laat ik eerlijk gezegd mijn prachtige Sleek palettes liggen en pak ik dit palette erbij! Haha, best erg, maar dit palette heeft alles in één keer. Ik ga bijna naar Parijs, daar heb je een Sephora, dus ga ik maar eens het Naked 3 palette bewonderen. Of ik hem ga kopen weet ik nog niet, maar het zit er best in hahaha!

  Liefs,
  Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is mooi hè? Ik heb m zelf ook! Je gaat hier heel veel plezier van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauwiee hij is zo mooi!!

  Liefs x
  www.blogbymerdjelin.nl (doe jij al mee met de winactie op mijn blog?)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is en blijft een prachtige palette. Zelf heb ik nu het Naked 2 en 3 palette in mijn bezit, maar kan niet kiezen welke ik mooier vind. Ze zijn allebei mega pretty <3

  BeantwoordenVerwijderen