28 augustus, 2014

Decoratie | Love

Afgelopen maandag moest ik even naar de stad. Om precies te zijn naar de mediamarkt om een webcam te kopen voor mijn ouders, zodat we kunnen skypen als ik in Aruba zit. Maar daar gaat het nu niet om. Ik ging ook even langs de action en daar nam ik twee super leuke decoratie dingetjes(?) mee met quotes erop.

Ik heb ze bij de Action vandaan. Ik kom eerlijk gezegd nooit bij de action, maar waar de mediamarkt zit, zit ook de Action dus nam ik maar een kijkje en kwam deze twee tegen. Super leuk! Ze staan bij mij op de slaapkamer op het kastje onder mijn tv. 

Er waren allemaal verschillende varianten. Deze was in het licht roze met witte letters en de donker grijze (de kleur van de letters op het bovenstaande hart) met witte letters. Ook was er één met andere tekst. Love, love luv met een hart. Ook wel leuk, maar ik vind dit altijd wel een motiverende quote.

'Love makes the world go round'. Deze heb ik niet perse om de quote genomen, maar wel om de 'love'. Deze waren ook in de bovengenoemde kleuren die er waren. Welke quotes daar verder bij stonden weet ik niet. In plaats van 'love' stonden op anderen nog 'happines' en 'family'. 


Ik kocht ze voor slechts €0,99 per stuk! Echt een koopje!


Welke vindt jij het leukst?

8 opmerkingen:

 1. Ja heel erg leuk, die rechter met hartjes-vorm heb ik zelf ook (in het grijs en roze). Action is zo'n leuke winkel voor dit soort prulletjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuke spulletjes! Bij de Action vind je inderdaad echt leuke dingetjes. Ik vind het Live Laugh Love hartje het leukste!

  Groetjes, Jorinde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh leuk! En dat is inderdaad echt helemaal niet duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke decoratie, voor die prijs! liefs,♡ Laura - Lulufashion.nl ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er ontzettend gezellig uit! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De action heeft altijd veel leuke decoratie items voor een klein prijsje! Mooie items heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen