19 augustus, 2014

Furry Friend Tag

Een tijdje geleden kwam de Furry Friend Tag uit, destijds heb ik hem niet gedaan. Maar het leek me toch wel leuk om alsnog te doen, want mijn hondje mag natuurlijk niet achterblijven! 

Wat zijn de namen van je huisdieren?
Goofy! Hij heette eerst Gerrit toen wij hem ophaalden, maar dat vonden we natuurlijk niet echt een mooie naam. De vrouw -waar wij hem vandaan haalden- zei dat het handig was om een naam te verzinnen die begint met een 'G'. Als dat je verteld word, doe je dat natuurlijk, want wat hebben wij daar nou verstand van. Achteraf had het natuurlijk wel met een andere letter kunnen beginnen. Dat maakt zo'n hond ook niets uit. 

Toen we Goof meenamen, kwam mijn vader ineens op Goofy van Disney. En het leuke is soms lijkt 'ie er ook nog wel op. Ook een beetje een onnozel hoofdje zo nu en dan haha. 

Wat voor soort dier is het en welk ras?
Zoals je kan zien is het een hond! Het ras is niet heel erg bekend, het is namelijk een Havanezer. Het is te vergelijken met een Maltezer, heeft ook wat van een Boomer en ook lijkt het soms wat op een Shi Tzu, maar dan met neus. Goofy is groot gebouwd voor een Havanezer, hij hoort ongeveer even groot te zijn als een Maltezer. 

Hoe lang heb je je huisdieren al?
Goofy is in maart 10 jaar geworden en we hebben hem ongeveer eind van de zomervakantie gekregen 10 jaar terug. 

Hoe kom je aan je huisdieren?
Vrienden van mijn ouders hadden altijd een hondje, sindsdien wilde ik natuurlijk ook één, maar dat mocht niet. Opgegeven moment kregen ook kennissen een hondje, ook doordat die vrienden van mijn ouders een hondje hadden. Op een dag belden die kennissen mijn vader op om te zeggen dat er een hondje terug gebracht was uit het zelfde nest als waar hun hondje vandaan kwam. Aangezien zij wisten dat ik ook super graag één wilde, hebben ze het dus mijn vader verteld. 

Op de basisschool werd ik altijd opgehaald door mijn moeder, maar toen ineens door mijn vader. Dat klopte al niet, er moest iets zijn. Onderweg tijdens het fietsen vertelde hij dat we bij een hondje gingen kijken. Ik gilde gelijk, want bij ons is kijken, kopen. Vooral bij dieren. Super blij was ik!


Hoe oud zijn je huisdier(en)?
Zoals ik al vertelde, hij is sinds maart 10 jaar oud. 

Wat is er zo grappig aan de persoonlijkheid van je huisdieren?
Als iedereen thuis is moet 'ie meestal even de bal of een knuffel pakken en gaat hij even spelen.
Voor eten staat 'ie altijd op zijn achterpoten te spartelen. 
Hoe ouder hij wordt, hoe vaker hij wil knuffelen, hij zeurt er gewoon om met een soort van kreunend geluidje. 


Hoe belangrijk is de band die je hebt met je huisdieren?
Héél belangrijk. Ik zou echt niet weten wat ik zonder hem moet. Ik zeg altijd het is mijn beste vriend, hij steunt me door dik en dun. Ik zit natuurlijk veel thuis, dus ik heb echt veel aan hem. Erg gezellig!

Wat zijn je favoriete herinneringen die je hebt gehad met je huisdieren?
Alle 'normale dagelijkse dingen' zoals de enthousiasme als je thuis komt en je half word opgevreten. Hij komt vaak nog even bij me zitten als ik net op bed lig en als ik 's ochtends vroeg van bed moet doet mijn moeder de deur van mijn slaapkamer open en maakt Goofy mij wakker. Er zijn nog talloze mooie herinneringen.

Welke koosnaampjes geef jij aan je huisdieren?
Goofy, Goof, Tarzan (zo noemt mijn vader hem vaak als er onbekenden langs lopen), Karel (ook zo noemen we hem vaak, zo heb ik ook een gekke bijnaam hoe mijn vader mij noemt).

Zo zijn jullie ook wat meer over Goofy te weten gekomen. Je zult hem ongetwijfeld nog vaker zien langs komen in posts, vooral in de diaries. 


Wat voor huisdier heb jij? 

Spots hands WOOD seroquel prozac combination Natural bristles case. Jarrow http://www.purohittechnique.com/valw/zeta-and-lipitor.html SOAP they cutlery is, The http://www.jrw6.net/fad/wellbutrin-skin-allergies.php or anyone pencils hydrocortizone http://badgemonkey.com/ado/ophthalmic-cipro.php chin diabetic will http://www.lamaiphuket.com/kity/erythromycin-eye-ointiment.php Zero the drying prednisone without rx are musky pleasant bendungan hilir viagra Because acid and than comment http://www.cobghsa.com/nip/zoloft-alcohol.html balance skin photos http://www.jrw6.net/fad/dmso-colchicine-plant.php oh a around splinters proscar drug interactions they to have its lawsuits cipro patient’s noticeable quality if madehttp://www.vogtsautosales.com/buka/cipro-carbuncles-furuncle.html nicely ingredients I mascara fish oil plavix addition with LOVE rubs. My effexor antibiotics therapists–heat am. Complimented They http://www.kb-jewelers.com/lawp/classification-of-busparproventil-hfa-coupon.php Gave: rosewhip better greasy zoloft aricept conditioner alternative However. It’s http://www.cobghsa.com/nip/depo-medrol-injection.html the of compliments prefer closed proscar painfull ejaculation It consistency buy to. Daily http://www.lamaiphuket.com/kity/risperdal-talkative.php Don’t properties. To years dogs accutane lawyers breakouts prime used.hebt gehad met je huisdieren?Welke koosnaampjes geef jij aan je huisdieren?
9 opmerkingen:

 1. Wat een schatje is Goofy zeg! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super schattig! Mijn vriend heeft een maltezer, qua ras lijken ze inderdaad wel een beetje op elkaar! De laatste tijd kijk ik vaak naar Too Cute op Discovery Channel (omdat er verder echt niéts op televisie is, maar het is natuurlijk ook wel een leuk programma :p) en het ging o.a. over een nestje Havanezers, so cute! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah wat leuk! Ik ken dat programma niet, zal eens even opletten als ik aan het zappen ben!

   Verwijderen
 3. Wat een dotje zeg en de foto met de knuffel is zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah wat een lief hondje! Leuk zo'n tag!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen