15 augustus, 2014

Mijn agenda 2014

 Afgelopen schooljaar heb ik mijn studie afgerond en aankomend jaar ga ik niet naar school. Ik heb gekozen voor een tussenjaar, omdat ik niet precies weet wat ik wil en omdat ik eerst mijn plannen ga waarmaken. Toch heb ik dit jaar weer een schoolagenda gekocht. Het is te leuk om een agenda te kopen!

 Deze agenda komt van de Hema, het is een mooie maat en ook erg vrolijk. Vorig jaar toen ik nog naar school ging en ook een agenda had gebruikte ik hem amper. Dat hield mij niet tegen om dit jaar ook weer één aan te schaffen. Het kan altijd handig zijn!

En ik gebruik hem al best veel! Toen ik op vakantie met de boot was, zette ik er elke keer in waar ik was en waar ik wat kocht. Leuk om terug te kunnen kijken! Nu ik weer bezig ben met bloggen gebruik ik hem ook als mijn to-do list voor mijn blog wat ik die dag wil gaan doen voor mijn blog. En op dit moment bevalt het mij goed!

Deze agenda was best wel prijzig, maar ik vond hem zo leuk.. Hij was €5,95.


Wat voor agenda heb jij? 

5 opmerkingen:

 1. Leuk! :-) Ik heb helemaal geen agenda, oeps!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke agenda heb je! Ik heb dit schooljaar ook weer een agenda van Hema, die zijn zo leuk en werken heel fijn. Die van mij was volgens mij ook €5,95, maar ik vind dat juist helemaal niet duur! Als je een agenda koopt bij de Bruna ben je al snel iets van €17 kwijt, dus het valt juist heel erg mee bij de Hema :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt dat is ook zo. De prijs valt ook heel erg mee, maar ik wist niet of ik hem wel ging gebruiken en als je dan agenda's ziet van €2/€3.. :)

   Verwijderen
 3. Oeh, deze is tof! Ik hou van Hema agenda's! Ik heb zelf nog geen agenda maar dat komt hopelijk snel verandering in! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke agenda! :) Ik heb ook net mijn studie afgerond, en ga nu aan een nieuwe studie beginnen! Veel plezier in je tussenjaar, en ik hoop dat je je plannen kan waarmaken!

  BeantwoordenVerwijderen