31 augustus, 2014

Mijn Ritual stash

Elke verjaardag, slagers feestje (denk aan rijbewijs, diploma's) krijg ik wel producten van Rituals. En ik ben er gek op! Het ruikt altijd zo lekker! Ik kom alleen niet helemaal door mijn producten heen en heb inmiddels best veel Rituals producten dat ik het gerust een stash kan noemen. Deze stash zal ik jullie laten zien. 

 Zoals je ziet heb ik veel van de oranje lijn, maar toch ruiken ze niet allemaal het zelfde. In de eerste mega doos zie je een shower gel 'Organic Mandarin & Yuzu', daar is ook de body mist (rechts onder) van. De body mist heb ik al een aantal keren gebruikt, maar vind deze lijn toch minder lekker als de andere geuren van de oranje lijn. Waarschijnlijk neem ik de shower gel mee naar Aruba.

De rest is in de geur 'Sweet Orange & Cadar Wood' en ohmy, dit is toch wel echt mijn favoriet! Zoals je kunt zien zijn deze producten nog allemaal te wachten om gebruikt te worden. Een grote en kleine douche olie, deze zal ik binnenkort eens uitproberen. Een kleine douche gel in deze geur, deze heb ik al vaker gehad.

Dan zie je ook nog twee tubes bodycream, één daarvan wil ik graag meenemen naar Aruba. Die ruikt zó lekker! (hier heb ik ook een bodylotion van) en last but not least een kleine scrub, ik heb nu nog een grote pot scrub in deze geur in gebruik, maar deze is zo klein, mooie maat om ook mee te nemen naar Aruba!

 Dit zijn mijn oudere producten die ik ook in gebruik heb. Allemaal in de geur 'Sweet Orange & Cedar Wood'! Een bodylotion, waar alleen nog maar een bodempje in zit, een scrub en een body mist, LOVELY!

 Dan de rode lijn. 'Indian Rose & Sweet Akmond Oil'. De grote shower gel staat in de douche en is inmiddels bijna op. Dan staat er nog een kleine op mij te wachten. En in de geur 'Indian Rose & Himalaya Honey' heb ik nog een shampoo en body cream, deze twee heb ik ooit in glossyboxen gekregen. Ik weet eerlijk gezegd ook even niet of ze lekker ruiken.

En dan nog een paar scrub testers..


Welke geuren vindt jij het lekkerst van Rituals? 

9 opmerkingen:

 1. Wat heb je veel mooie producten! Yogi Flow is absoluut mijn favoriet van de Rituals :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wauw! Ik ben gek op de scrubs van Rituals. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook de Sweet Orange & Cedar Wood, zo lekker! "Gelukkig" vindt mijn vriend m niet zo lekker, heb ik meer te gebruiken :3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat veel! Ik heb die Yogi Flow ook een paar keer gehad, heerlijk! XO

  p.s. doe jij al mee met mijn give-away?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een ding van Rituals doet het altijd goed als cadeau inderdaad! Ik ben fan van de Tao lijn.

  BeantwoordenVerwijderen