17 augustus, 2014

NEW IN | Michael Kors horloge

Wauwie! Ik heb een Michael Kors horloge! De laatste tijd zei ik tegen mezelf, als ik een duurdere horloge ga kopen is het één van Michael Kors (ook al draag ik normaal weg amper een horloge). In de vakantie heb ik verschillende juweliers bezocht, maar aangezien ik een kleine dunne pols heb staat niet alles. Maar in Amsterdam kwam ik HET perfecte Michael Kors horloge tegen. 

Michael Kors vind ik echt een super mooi merk. Vooral de horloges en de tassen. Ooit zou ik ook nog wel eens een tas willen, maar helaas kost zo'n merk nou eenmaal geld. 

 In eerste instantie zocht ik naar een rosé kleurig horloge, omdat ik eerder al een rosé kleurige ring had gekocht (zie hier). Goud draag ik nog niet heel veel, maar wel steeds meer, dus koos ik voor goud. Ik paste het horloge en ik was meteen verkocht. Ik hou van bling bling, maar ook van rustig, deze is dus perfect!

 Alle horloges van Michael Kors zijn best wel dik en op mijn kleine pols staat dat niet. Deze is dun, wel groot, maar niet té, een perfecte maat.

Ik vind echt dat het horloge niet tot zijn recht komt in de foto's, dat vind ik erg jammer. Maar ik kreeg het niet voor elkaar om betere foto's te krijgen. Je zult hem ongetwijfeld nog wel eens langs zien komen op mijn instagram en vast ook nog wel eens op mijn blog. Hopelijk lukt het om nog eens een betere foto te maken.

Michael Kors horloges zijn te koop in sommige juweliers en natuurlijk op de site. Hij kostte €269.


Draag jij (soms) een horloge? Draag jij goud, zilver of rosé kleurige sieraden?

12 opmerkingen:

 1. Oh wauw, dit is echt een prachtig horloge! Michael Kors heeft erg mooie sieraden, wat een beauty :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, hij is supermooi!! Fijn dat je er toch een vond met de perfecte maat :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi model! MK heeft echt prachtige horloges. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig horloge! Daar blijf je echt lang plezier van houden! :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Ik wil heel graag een zilveren Michael Kors horloge.

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super horloge! Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is deze mooi zeg! Heb zelf geen horloge maar als ik er ooit een ga kopen wordt het er ook van van Michael Kors :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een mooie heb je uitgekozen zeg! Ik vind de MK horloges altijd erg mooi, maar deze is echt prachtig. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, prachtig horloge! <3

  BeantwoordenVerwijderen