23 augustus, 2014

Opgemaakt #4

Het is al een hele tijd geleden dat er een 'opgemaakt' online kwam. Ik moet ook eerlijk zeggen dit zijn niet alle producten die ik opgemaakt heb sinds de vorige. Een aantal producten zijn inmiddels al in de prullenbak beland, maar als nog vond ik dat ik jullie deze opgemaakte producten ook nog wel kon laten zien.


Een tonic van Nivea. Dit product heb ik opnieuw gekocht. Sowieso maak ik hiermee mijn gezicht elke ochtend schoon. Alle vettigheid eraf smeren en het voelt gelijk een stuk frisser! Ik vind hem erg fijn!

Een nagellak remover. Ik heb alleen geen idee waar die van is, maar er zit niet veel verschil in nagellak removers vind ik.

Een deo van Dove, de invisible dry. Deze koop ik ook steeds opnieuw. Als je soms een beetje zweet zul je het nooit ruiken met deze Dove, bij mij in iedergeval niet. Ideaal en ik vind hem natuurlijk ook lekker ruiken.

Deze scrub van Rituals in de geur Sweet Orange & Cedar Wood heeft een klein verhaaltje. Dit is mijn eerste scrub ooit. Ik had hem drie keer gebruikt en toen.. toen viel de pot om in de douche. Je raad het al meer dan de helft viel eruit en dat heb ik natuurlijk niet meer kunnen redden in het water. Ik hield een bodempje over zo zonde! Want ze kosten rond de €15, inmiddels heb ik deze opnieuw gekocht. Deze geur van de Rituals lijn is ook echt mijn favoriet, maar helaas niet goed meer te krijgen.

Deze make-up remover doekjes had ik een keer gekregen bij een Glossybox. Ik had ze mee op een vakantie en had hier precies genoeg voor. Ik zou deze dus nooit weer kopen. Ik vond hem stinken, naar kauwgomballen of snoepjes, daar hou ik niet zo van..

Wanneer ik weer ongeveer 5/6 producten opgemaakt heb, zal ik weer een 'opgemaakt' posten.

Heb jij deze week iets opgemaakt? 

7 opmerkingen:

 1. Balen dat je die scrub hebt laten vallen! Klinkt als een heerlijke geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van die scrub! Ik vind het altijd knap dat mensen zoveel kunnen opmaken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De nivea make-up remover gebruik ik ook, erg fijn product! :) En wat jammer van die scrub, ik heb de Hamman scrub van Rituals en die is echt heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die geur van de make-up remover lijkt mij juist wel lekker, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat je de make up remover niet lekker vindt ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooo, ik gebruik ook precíés dezelfde tonic van Nivea. Vind 'm ook zó fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer dat je de scrub hebt laten vallen! Echt zonde..

  BeantwoordenVerwijderen