11 augustus, 2014

Plannen worden werkelijkheid en wat te verwachten op mijn blog

Er staat iets super leuks op de planning, maar wat ook erg spannend is! Wat dat is kun je hier lezen, ook wat ik de afgelopen tijd heb gedaan en wat verdere plannen zijn betreft mijn blog zie je hier.

Wow! Is dat even lang geleden. Ik ben net terug van drie weken vakantie met mijn ouders. We zijn met de boot weg geweest. De eerste week hebben we op Terschelling gelegen en de twee weken erna zijn we een rondje IJselmeer geweest: Medemblik, Volendam, Amsterdam, Muiden, Urk en de laatste halve week weer in het Noorden. Maar jullie hebben natuurlijk al veel langer niets van mij vernomen op mijn blog.

Mijn stage is eind juni afgerond en ik heb mijn diploma inmiddels in the pocket voor de opleiding (medisch) directiesecretaresse! Yeah, happy me!

Eerder vertelde ik al eens over wat ik graag zou willen. Namelijk een paar maand naar Aruba. Dit staat inmiddels vast. De vlucht is geboekt en het huisje is geboekt. Samen met mijn moeder vertrek ik 21 september naar Aruba!! Mijn moeder gaat anderhalve week mee, om te kijken waar ik terecht kom en om even te helpen om mij te settelen. En natuurlijk ook om vakantie te vieren.

In eerste instantie zou ik vanuit Nederland werk gaan zoeken in Aruba, maar omdat ik 20 uren stage al niet eens volhield (ik ben van 20 uur naar 16 uur per week gegaan) ga ik eerst kijken of ik de huishoudelijke klusjes wel aankan. Er komt toch heel wat meer bij kijken als je zelfstandig gaat wonen: koken, afwas, wassen, boodschappen doen, huisje schoonhouden enzovoort. Als ik energie overhoud wil ik op zoek naar vrijwilligerswerk, zodat je toch een daginvulling hebt. Betaald werk kan waarschijnlijk niet, want daarvoor moet je een werkvergunning hebben.

Vanaf nu ben ik echt aan het aftellen. Nog 6 weken!

Wat kun je verwachten op mijn blog?
Ik mis het bloggen best wel, dus ik wil weer een poging wagen. Ik heb al een aantal ideeën voor nieuwe posts en ik zit immers nog 6 weken thuis, dus dan heb ik aankomende weken tenminste ook iets te doen. Mocht jij nog ideeën hebben dan hoor ik het graag.

Ik hoop in Aruba ook door te bloggen, maar dat ligt aan de wifi snelheid en ik denk dat er dan genoeg is om over te bloggen. Ik zal voor het eerst in mijn leven echt moeten koken en natuurlijk helemaal op mezelf wonen waar ook wel wat bij zal komen kijken. Er zijn daar ook genoeg mooie plekjes om vast te leggen die ik met jullie kan en waarschijnlijk ook wil delen. Ook heb ik na zitten denken om daar te gaan vloggen, alleen denk ik niet echt dat het mijn ding is ook al lijkt het mij leuk om te (kunnen) doen. Ik ben namelijk niet een hele grote prater en waarschijnlijk saai om naar te kijken haha, maar dat zien we dan wel weer!

Dit was voor nu weer de update. 

5 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk dat je naar aruba gaat zeg! Ik ben benieuwd:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zalig, Aruba!!! Geniet van je avontuur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier op Aruba, echt tof dat je daarheen gaat, wauw! Ben benieuwd naar je posts :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, het lijkt me echt een fantastische ervaring om een paar maanden op Aruba te wonen! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen