13 augustus, 2014

Shoplog | Primark en vakantie

 Ik ben net drie weken op vakantie geweest, afgelopen maandag vertelde ik daar meer over. De donderdags voordat we weg gingen ben ik nog met een vriendin naar de Primark in Zaandam geweest. Daar heb ik een aantal dingen gekocht en ook op vakantie heb ik een aantal aankopen gedaan. Benieuwd wat ik gekocht heb? Kijk dan verder.

Helaas weet ik alle prijzen niet meer, maar je kent de Primark prijzen wel.

Mijn eerste skort. Het lijkt een rok, maar is een broekje. De punten voorop maken het een netjes broekje.

Dit is een best lang shirt, hij valt ook erg wijd. Maar op een kort spijkerbroekje is het wel leuk. De print voorop vond ik ook erg leuk. 

Dit is een zalm kleurige blouse. Toch zou ik deze niet weer zomaar kopen. De strik voorop is best zwaar en trekt de voorkant/kraag naar beneden. Hij valt dus niet echt mooi. 

Dit is een soort gelijke als de vorige, ook zalm roze. Alleen vind ik deze wel wat beter vallen.

Toen ik deze zag dacht, ja wel leuk, het deed me denken aan een baseball achtig model. Ik deed hem toch maar in de tas om te passen. En ik vind hem heel leuk! Hij valt wijd, maar door de band onder valt hij wel mooi.

Volgens mij was dit één van de duurste shirtjes, samen met het rokje, rond de €13. Het is een erg simpel maar netjes shirtje door de witte kraag. Leuk bij bijvoorbeeld een witte broek.

En de accessoires. Twee klippen, handig en ze zien er alle twee erg leuk uit. Een klein tasje. Ik hou van tassen, maar neem ze niet snel mee, omdat ik het onhandig vind om mee te zeulen. Maar dit is een mooie maat waar de portemonnee, sleutels en telefoon in kan. Heel handig. En nog zwarte simpele ballerina's. Vorige keer had ik ook al zwarte ballerina's meegenomen uit de Primark. Kwalitatief zijn ze niet heel goed, maar wel handig en goedkoop!

Dit is het printje op de ballerina's, cute isn't it?

Tenslotte wat sieraden. Ik weet niet hoe je deze ringen noemt, ringen voor hoog op de vingers? Ik dacht ik neem ze gewoon mee, ik wil het proberen. Bij anderen vind ik het namelijk erg leuk staan, maar bij mezelf.. Mwa, daar twijfel ik nog over.

Vakantie aankopen
Op vakantie kocht ik ook nog een aantal dingen.


Dit shirtje heb ik een boetiekje gekocht in Volendam. Erg zomers en vrolijk vind je niet? Hoe duur precies weet ik niet meer maar ik geloof tussen de €10 en €20.

Ook dit shirtje komt uit het zelfde boetiekje (Candies) en is rond dezelfde prijs. Deze vind ik super leuk. Ik draag niet snel een wit shirt, maar dit printje erop is lekker vrolijk.

Een simpel jurkje. Ik heb best weinig mooie jurkjes en de jurkjes die ik heb zijn best netjes en draag liever niet op zo'n hele warme zomerdag. Dit jurkje valt alleen wel wat langer, tot op mijn knieën ongeveer. Dit vind ik wel wat minder mooi, maar ach, ook deze was niet duur. Hij komt trouwens ook uit Volendam, uit een ander boetiekje.

Dan het laatste kledingstuk. Dit shirtje van de Vila. Ik vond het patroontje wel leuk. Deze was geloof ik €20.

Dit tasje kocht ik ook in Volendam. Een mini tasje, echt zo'n uitgaanstasje. Erg handig en ook handig voor als ik op Aruba ben, hier kun je wat geld en sleutels in kwijt.

Dit is een super leuke ring van MelanO. Ik heb een rosé kleurige ring gekozen. Het leuke hiervan, je kunt de knoppen zelf verwisselen. Ik heb twee knoppen gekocht een diamant kleurige en een zee-blauwe kleur. Je kunt ze ook bestellen op de site van MelanO.

Hier met de blauwe knop erop. Super handig! In de toekomst komen er vast meer kleuren knoppen bij en misschien nog wel een goudkleurige ring. Deze kocht ik op Terschelling, maar op de site vind je ook de verkooppunten van MelanO. 

Ook heb ik nog een horloge gekocht. Een Michael Kors horloge! Super leuk en mooi! Deze laat ik graag zien in een volgende artikel. 


Wat is jouw laatste aankoop geweest?

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke items! Wat heerlijk dat je op vakantie
  bent geweest :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een boel leuke dingen gekocht! Ik ben echt verliefd op je skort. Die ballerina's vind ik ook echt heel cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zalmkleurige sheer top ziet er echt prachtig elegant uit op de hanger, jammer van de zwaartekracht wel. Ah en skorts zijn back! Eerst wist ik het ook niet precies met knuckle rings, maar bij een stoerdere outfit vind ik het echt perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohja! Zo noem je die ringen, knuckle rings. Ik wist het niet meer, eigenlijk heel logisch haha. :)

   Verwijderen
 4. Mooie items heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. The skort is always a good idea!!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen