25 augustus, 2014

Vloggers die ik dagelijks volg

Ik vind het super leuk om vloggers te volgen. Er zijn dan ook vier vloggers die ik dagelijks volg en als het niet lukt om de video dezelfde dag te kijken probeer ik het wel een andere dag. Als ik heel lang de mogelijkheid niet heb gehad om te kijken, kijk ik niet altijd alles weer terug, maar het meeste wel! Benieuwd welke vloggers ik dagelijks volg? Kijk dan verder. 

Ik kijk wel meer vlogs dan alleen deze vier, maar dat is maar net of ik de tijd er voor heb en of ik er zin in heb. Eerst de twee Nederlandse Youtubers. Ik gok dat jullie ze allebei wel kennen.

Beautygloss
Als bloggers kennen we Mascha allemaal. Sinds een tijdje vlogt ze ook dagelijks. Als ik thuis ben, kijk ik Mascha altijd als eerste, namelijk onder het ontbijt. Lekker wakker worden zo! Ik vind het ook zo leuk om te zien hoe Gregor (de vriend van Mascha) ook steeds meer meedoet met het vloggen.

Enzoknol
Ik denk dat de meesten Enzo Knol ook wel kennen. Een aantal jaren geleden zag je zijn broer Milan Knol vaak op Youtube, nu is Enzo Knol een vlogger. Hij is heel erg druk en haalt altijd geintjes met anderen uit. Enzo heeft een vriendin Dee en ook haar zie je regelmatig voorbij komen, heel erg leuk!

Shaytards
De Shaytards zijn toch wel mijn favoriet. Het is een gezin met 5 kinderen, super druk en gezellig om naar te kijken. Shay, de vader van de kids is ook altijd super druk en grappig. Ik kijk er altijd naar uit als zij weer een nieuwe video geplaatst hebben. Super leuk gezin!

Sacconejolys
De Sacconejolys is net als de Shaytards een gezin met twee kinderen en zes honden. Eerlijk gezegd weet ik niet of ik ze zou volgen zonder de kinderen. De ouders zijn wel leuk, daar niet van. Maar hun dochter Emilia is zo'n schatje, echt een grappig meisje en lachebekkie.

Deze vloggers volg ik dus echt dagelijks, maar er zijn ook Youtubers die zo nu en dan vloggen, die ik dan ook zo nu en dan kijk.

Dit is Zoella, ook een beauty-goeroe op YouTube. Ik kan niet veel over haar kwijt, want ik volg haar pas sinds een tijdje. Ze is echt een super lieve meid en lacht ook overal om.

Tenslotte nog een Nederlandse. Linda. Zij vlogte eerst af en toe, maar sinds kort is ze al een tijdje dagelijks aan het vloggen. Ik vind dat Linda veel persoonlijkheid heeft in haar vlogs, ze is ook heel open over van alles. Ik kijk haar vlogs zo nu en dan als ik tijd heb.


Welke vloggers volg jij? Misschien dat ik nog iemand kan toevoegen aan mijn lijstje! :)

15 opmerkingen:

 1. Ik volg Mascha ook, haar vlogs zijn zooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik volg ook alleen Mascha, die van Zoella kijk ik heel soms!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik volg masha ook dagelijks. Vroeger Kate & cory, maar nu ze uit elkaar zijn vind ik het maar meh... Mss dat ik ook eens bij enzoknol kijk. Nooit van gehoord!

  Ps. Er is momenteel een winactie op mijn site. Zou super tof zijn mocht je ook meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om zo nieuwe vloggers te ontdekken; zelf volg ik namelijk alleen maar Mascha (zoals de meeste zo te lezen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik volg ook Mascha van beautygloss en Anna van Sacconejolys.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben gek op Vlogs dus bedankt voor deze tips :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mascha en Enzo volg ik beide. Kijk altijd uit naar hun nieuwe filmpjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik volg eigenlijk alleen Mascha en soms Zoella. Andere vloggers vind ik eigenlijk niet zo leuk om te volgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eigenlijk volg ik alleen Mascha. Heb enzo een tijdje gevolgd, maar vond hem niet zo heel leuk eerlijk gezegd. Mascha haar vlogs vind ik echt super. Ze mogen van mij wel wat langer. Ik kijk ze ook altijd met ontbijten

  BeantwoordenVerwijderen
 10. haha Mascha volg ik nu ook al een tijdje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik volg Mascha ook! Andere daily vloggers die ik volg zijn allemaal engelstalig: FunForLouis en MrBenBrown. Allebei mannen die veel reizen en veel avonturen meemaken. Daarnaast volg ik ook essiebuttonvlogs, zij is een engelse beautyblogger die niet dagelijks vlogt, maar wel minstens 1x week. Zij is echt mijn favoriet: heel eerlijk en nuchter, leuke vriend en hond. Zelfs saaie alledaagse dingen zijn bij haar leuk. Echt een aanrader.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Dankjewel voor de tips, ik zal een kijkje bij hun nemen!

   Verwijderen
 12. Mascha volg ik ook al lang. En ze verveelt nooit :)

  BeantwoordenVerwijderen