10 september, 2014

'Love' armbandje en kettingtje + WINACTIE

 Sieraden, je hebt er nooit genoeg van. Vorige week kreeg ik een armbandje en kettingtje opgestuurd van ohsohip.nl. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan verder.Ze kwamen beide in een roze zakje binnen, super schattig! Ik heb even opgezocht hoeveel ze kosten: het armbandje €4,95 en het kettingtje €5,95.

Zoals je ziet staat er op zowel het armbandje (links) als het kettingtje (rechts) 'Love' in een leuke en sierlijke lettertype.

Als eerste deed ik het armbandje om. Ik heb erg dunne polsen dus niet alle armbanden zitten goed, maar deze kun je zelf op maat zetten. Er is voldoende ruimte om ook voor dunne polsen het armbandje mooi aan te laten sluiten. Hierdoor was ik gelijk positief. Het nadeel is dan altijd wel dat de lange uiteinde een beetje naar beneden bungelt, ik doe het uiteinde dan ook altijd nog in de sluiting, zo is die al de helft minder lang.

Het kettingtje vind ik ook erg leuk! Ik heb nu alleen nog maar het armbandje gedragen sinds ik het binnen heb. Ik heb ermee gedoucht en geslapen (en ik slaap nooit met sieraden), en het zat niet eens vervelend.

De website ohsohip.nl heeft erg leuke en betaalbare sieraden ook hebben ze tassen en andere accessoires, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

 Ik draag zelf niet zo snel een kettingtje, ik vergeet het namelijk altijd om om te doen. Het lijkt me daarom leuk om het kettingtje weg te geven doormiddel van een winactie!

Wat moet je ervoor doen om het kettingtje te winnen:
♥ Volg mij via Bloglovin' en like dit artikel
♥ Volg OhSoHip.nl op Facebook
♥ Laat weten dat je meedoet en laat je e-mail achter (of mail naar belizia@outlook.com) in de reactie, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Wat mag je doen? 
♥ Volg mij op www.twitter.com/beliziaa
♥ Volg me op www.instagram.com/beliziaa
♥ Tweet het volgende: 'Ik maak kans op een leuk armbandje van @beliziaa via www.belizia.nl'


Op donderdag 18 september ontvangt de winnaar een mailtje, reageer binnen 24 uur, anders kan ik het niet op tijd op sturen (vanaf 21 sept. zit ik in het buitenland). Doormiddel van de fruitmachine kies ik een winnaar.

11 opmerkingen:

 1. wauw heel leuk artikel en leuke blog! Zou het super vinden als je mijn blog ook zou kunnen bekijken xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke winactie! Hoop dat je iemand heel blij hiermee maakt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg, ik doe mee hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke winactie maar ik sla het over, ik heb al een soortgelijke ketting in mijn bezit (vandaar). Maar ik ben je wel gelijk overal gaan volgen. :*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke actie, heel mooi sieraad. Ik doe graag mee. Ik volg je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en instagram (melissamaas1984) en OhSoHip op FB (melissa.vanstipdonkmaas). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, wat een schatjes zeg! xo keysofanouk.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke armband en ketting! Ik doe zeker mee met de winactie en heb je blog gevolgd via Bloglovin en Oh so Hip gevolgd via Facebook. Xx Stephanie (stephaniederuijt@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohja! Ik heb zelf ook een leuke winactie online staan met twee leuke armbandjes :) (www.womenstuff.nl)

   Verwijderen
 8. Wat een leuke armbandjes, ik doe erg graag mee aan deze leuke aktie
  en heb alle verplichte stapjes gedaan..
  .ik volg op alle verplichte stapjes onder mijn eigen naam, Petra Krommenhoek..

  Groetjes Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen