05 september, 2014

Mijn dagelijkse make-up routine

Als ik thuis of op vakantie ben of naar school moet ben ik van de simpele make-up. Ik ben dan ook altijd maar een kwartiertje bezig met mijn make-up. Benieuwd naar mijn make-up routine? Kijk dan verder. 
Dit is mijn hoofd zonder make-up. Waah kaal hé?! Als ik een luie dag thuis ben doe ik soms geen make-up op, maar mocht er een kans zijn dat ik toch eventjes de deur uit ga of als ik bang ben dat er iemand aan de deur staat doe ik altijd wenkbrauw poeder op, dat ziet er al meteen zo anders uit! Maar goed, verder met de normale routine. 

 Hier heb ik een beetje concealer aangebracht op rode plekken. Ik ben niet echt van de foundation of BB cream, alleen als ik echt last heb van veel oneffenheden.

Ook heb ik hier al wenkbrauw poeder opgesmeerd en ben ik bezig met de blush. Met de wenkbrauwen ziet het er al heel anders uit, alleen de ogen zijn nog een beetje kaal.

Deze producten heb ik er voor gebruikt. Een concealer van Catrice in de kleur 20 als ik het goed heb. Ook gebruik ik een blush van Catrice en voor een beetje meer shimmer doe ik Rose Gold van Sleek er een beetje overheen met de kwast van Catrice.


De wenkbrauw poeder die ik gebruik is van de Hema. Deze vind ik erg fijn en ik vind de kleur ook goed. Er zit wel een kwastje bij zoals je kunt zien, maar die vind ik niet zo fijn. Ik gebruik een kwastje die ooit in een setje zat die ik gekocht heb op nelly.com.

 Tegenwoordig probeer ik ook meer oogschaduw te dragen. Ik ben heel erg van de natuurlijke tinten.


Ik heb wat oogschaduwbasis van Essence I Love Stage aangebracht en ik heb deze keer het Absolute Nude palette van Catrice gebruikt. De kwastjes zijn van de Hema. De bovenste gebruik ik voor het bewegend ooglid (ja ik gebruik hem voor alle kleuren die ik gebruik), de onderste (de linker kant) om oogschaduw in de crease aan te brengen en met het middelste kwastje blend ik alles een beetje mee uit.


Dit zijn de kleurtjes die ik heb aangebracht. Nummer 1 in de binnenste ooghoek, nummer 2 in de buitenste ooghoek en nummer 3 in de crease en toen alles geboend. Zoals je wel ziet liggen de kleuren wel heel dichtbij elkaar als je ze aanbrengt.

 Als laatste heb ik nog wat eyeliner, mascara en lipstick aangebracht. En klaar!

 De eyeliner is van Maybeline en deze is super fijn! Hij houdt het al aardig lang vol. Ik heb ook al eens van Catrice een eyeliner gehad maar die was zo uitgedroogd. Ook heb ik nu één van Rimmel, maar die brengt lang niet zo fijn aan. Ik denk dat ik deze eyeliner zo weer zou kopen!

De mascara is van Golden Rose, deze zat een keer in de Glossybox, erg fijne mascara moet ik zeggen!

Deed ik de lippenstick open, is de punt eraf!! Balen, hij was net nieuw.. Ik probeer ook steeds vaker lipstick te dragen. Geeft toch wat meer kleur en soms lijk je er ook wel ouder door.

 De lipstick is van Catrice, Ultimate Colour nr. 350.

Zoals je misschien ziet. Ik ben geen beautyqueen betreft de make-up. Ik gebruik dezelfde kwasten voor alles en nog wat. Ik smeer maar wat oogschaduw waar ik denk dat het hoort en het misschien wel leuk kan zijn. En ik gebruik geen foundation of BB cream om mijn gezicht helemaal egaal te krijgen (word mijn huid meestal na een tijdje alleen maar slechter door). Maar ik probeer wel steeds meer te experimenteren.


Hoelang doe jij over je dagelijkse make-up routine? 

12 opmerkingen:

 1. Heel mooi meis!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeel mooi! Mooie lippenstift en leuke blog! Ik volg je x

  Liefs Isabel
  http://trendysabel.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het er heel mooi uitzien! Je hebt inderdaad niet veel nodig, maar een felle lipstick of een mooie blush maakt je gezicht al heel anders! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lipstick staat je echt geweldig zeg. En wat heb jij een mooie huid, leuk om je routine te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten en mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie dagelijkse routine! Ik vind die wenkbrauwpoeder echt goed zijn werk doen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je look echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het altijd leuk om andermans routines te zien! Bedankt voor het delen/ Het is een erg mooie look met al die budget producten. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie producten gebruik je. Het eind resultaat van je look is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om stap voor stap te zien. Het resultaat mag er zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nathalie12/10/14

  Wat een mooie look! Die derde foto van je is heel mooi. Wat mij betreft mag je dan stoppen met make-uppen :) De natural look staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen