02 september, 2014

Photo diary | Augustus 2014


Is dat even lang geleden dat er een photo diary online kwam? Nou daar is 'ie weer hoor! Kijk mee wat ik afgelopen maand gedaan heb. Het zijn niet zoveel foto's, omdat ik halverwege deze maand pas weer ben begonnen met bloggen.


De eerste week van Augustus waren wij (mijn ouders en ik) nog op vakantie met de boot. We hebben een paar dagen in Muiden gelegen, altijd een mooi plekje om te liggen. Bij het Muiderslot.

Toen we in Muiden lagen kwam er een neef van mijn vader op bezoek (hij woont in Duitsland), die dag hebben we een rondje gevaren. Dit is het vuurtorentje van Marken.

Het was een hele warme dag, dan is er niets lekkerder om in het rubberbootje want rond varen.

De laatste dagen van de vakantie lagen we weer in een oud vertrouwd dorpje in Friesland. Ook de vrienden van ons (mijn ouders en mij) lagen de laatste dagen hier. Samen met een vriendin en haar broer zijn we met de taxi naar Sneek geweest voor Sneekweek. Zoals je ziet hadden we (ook onze ouders) even wat ingedronken. Het was een gezellige avond, maar vorig jaar was de sfeer leuker!

De eerste week thuis was ook wel weer lekker. Weer even wat rustiger aan.

Ik ruimde ook weer eens  wat kasten op en sorteerde mijn make-up weer op een andere manier. Dit is al mijn makeup. Ik heb een paar dingen weggegooid, maar dit is wat ik nu nog heb. Zoals je ziet niet zoveel, maar ik MOET alles ook eerst opmaken voordat ik andere producten ga gebruiken. Anders vind ik het zonde haha.

Ik hou van pasta, maar mijn moeder maakt alleen altijd spaghetti bolognese, dus ik vond het tijd voor een keer wat anders. Tagliatelle, roomsaus, tomaat, ui en zalm erboven op en peterselie erover heen, volgens mij was dat het! En het was lekker!

Goofy ging naar de dierenarts om zijn tanden schoon te laten maken, dit moest onder narcose. Hij is al eens vaker onder narcose geweest (een paar jaar geleden) om hem te laten steriliseren. Maar deze keer was hij echt de hele dag sloom en moe. Hij liep niet en hij bewoog niet. We moesten hem 's avonds naar buiten tillen zodat 'ie nog even kon plassen haha.

Snapchat met hondje! Soms is het zo leuk heen en weer te chatten en dan meestal met lekker lelijke selfie's. Mocht je het leuk vinden mijn snapchat is: xbiancaaaa

Ik ging vorige week even naar de stad en ook ging ik even langs de mediamarkt om te kijken bij de iPads. Ik zit namelijk te twijfelen om er een iPad mini erbij te nemen (hoef niet de volle poen te betalen. Bij de Esso sparen we punten en kunnen we inruilen voor bol.com cadeaubonnen, het zou er op neer komen dat ik rond de €80 moet bij betalen), want ik heb namelijk al een 'gewone' iPad.

Het lijkt me handiger om mee te nemen naar Aruba, maar het is natuurlijk ook wel een beetje onzin. Het is wel handiger, maar als ik thuis ben heb ik dan twee, ga ik één dan wel gebruiken? Iemand die twee iPads heeft?

Ik was op zoek naar een leuke beetje 'hippie' achtige rugtas, handig voor Aruba. Ik kwam deze tegen bij schoenenwinkel Invito. Ik kocht hem niet gelijk, want ik twijfelde, dit liet ik ook weten op instagram. Ik heb hem uiteindelijk later toch nog opgehaald!

Met mama in de wasstraat en hij stond (terwijl we erin stonden) een paar keer stil! Brr, hou ik niet van! Ik had deze dag bij mijn moeder op het werk geholpen.


Wat voor leuks heb jij gedaan deze maand? 

5 opmerkingen:

 1. Leuke foto's. Dat kasteel is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke foto's allemaal :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die rugzak is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Teveel make-up is ook niet fijn nee... Ik heb mezelf op een project 10 pan gezet, zodat ik ook wat dingen op moet maken

  BeantwoordenVerwijderen