09 oktober, 2014

Photo Diary | September 2014


Een beetje later dan normaal, maar hier is 'ie weer, de photo diary! Benieuwd wat ik allemaal gedaan heb deze maand? Lees dan verder.

Het moest er weer eens van komen, het opruimen van mijn kast en wow ik heb aardig wat weg gedaan! Mijn kast is nu gewoon weer best leeg, er zit meer overzicht in en nu hoef ik niet te denken als ik iets koop van 'misschien heb ik zoiets wel.'

Een collega van mijn moeder was bevallen van een jongetje, dus er moest natuurlijk een super schattig leuk outfitje voor komen. Ik ga meestal mee om iets uit te zoeken, al die kleine outfits zijn gewoon te schattig. Bij elk item zeg ik wel 'oahhw, aaahw'. Dit is het uiteindelijk geworden. Lekker stoer maar comfortabel.

Makeup-loos dagje, ik hou ervan. Ook deed ik weer eens een vlecht in.

Met een paar families gingen we te zeilen op een sk

Chill outfit aan, het liefst draag ik het de hele dag, maar zo ga ik natuurlijk niet graag de straat op. En als het koud is en mijn vest ligt nog boven en ik heb geen zin om de trap op te lopen pak ik een grote sjaal die lekker warm is.

Selfie-time!

En ja hoor, daar ging ik dan (21 september) samen met mijn moeder naar Aruba!

De vrouw (waarbij wij op het erf verbleven) had veel honden en katten. Elke avond zat ik even met deze lekkere dikke kat te knuffelen. Ze had honden, katten, schildpadden en ezels.

Uitzicht.

Favoriete drankje in het buitenland Jus d'Orange, grappig want thuis drink ik het echt bijna nooit. Ja soms, maar dan wel verse.

Ezeltjes!

Zoals jullie misschien al gelezen hebben, ik ben al terug uit Aruba. Eerder dan in eerste instantie zou, maar oke. Ik zou 2 maanden blijven. Ik ben uiteindelijk 2 weken gebleven. Ik wilde eerst iets van vrijwilligerswerk doen, maar het was echt heel erg benauwd (tegen de 40 graden!!) en dus ging het mij niet lukken met mijn gezondheid om ook maar iets van werk te gaan doen. 

Het is een klein eiland en dus had ik al samen met mijn moeder die 1,5 week verbleef het hele eiland gezien en wisten toen al bijna niet meer wat we moesten doen overdag. Het was ook erg rustig qua toerisme in het toeristisch gebied, dus ook daar kon je niet leuk op een terrasje zitten (sommigen waren zelfs dicht overdag!!).

Maar goed, het klinkt nu allemaal wel heel negatief, maar ik heb  2 heerlijke weken vakantie gehad! Ik hou van het Caribisch gebied en daar zal mijn hart waarschijnlijk ook altijd blijven liggen. 

Er komt nog een artikel met allemaal mooiere foto's van het gebied! 


Wat is jouw hoogtepunt deze maand?

3 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Mijn hoogtepunt van de afgelopen maand was m'n dagje naar Den Bosch. Véél te lang niet meer geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn hoogtepunt was de dag waarop mijn zus na meer dan twee maanden ziekenhuis terug naar huis kwam.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's en ja ik kan me voorstellen dat je het na een tijdje het niet meer volhield. In Kaapverdië is het bijna hetzelfde verhaal, gedurende de zomervakantie is het heerlijk en er zijn velen activiteiten maar zodra het over is kan je niets meer doen en zit je maar thuis te vervelen (ik neem aan dat het in Aruba ook zo'n beetje was). Als je daar niet aan gewend bent zul je snel verdrietig van worden maar wel leuke ervaring om mee te nemen in je rugzakje.

    BeantwoordenVerwijderen