12 oktober, 2014

Voordelen van de herfst

Het is zo nu en dan al aardig herfst weer. De zomer is wel mijn favoriete seizoen van het jaar, maar ik denk dat daarna toch wel de herfst komt. De herfst heeft ook zeker zijn nadelen, maar die laten we vandaag achterwege. Vandaag wat mij betreft de voordelen van de herfst!1. - Truien
Volgens mij houden veel mensen hiervan, het dragen van een trui! Heerlijk, kun je je lekker in wurmen. De kleuren van de truien zijn in de herfst ook mooi, de echte herfst kleurtjes. Ik hou ervan.

2. - Sjaal
Het is zoveel warmer buiten als je een sjaal draagt. Ik moet eerlijk bekennen, ik draag bijna nooit een sjaal, maar als ik het draag vind ik het ook super lekker warm. Dus deze herfst ga ik zeker een sjaal kopen!

3. - Chocolademelk met slagroom
Sinds vorig jaar drink ik eigenlijk chocolademelk en het is echt heerlijk! Vroeger lustte ik het niet, maar nu, nu vind ik het echt lekker! Dit jaar ga ik dus ook zeker meer chocolademelk drinken. Waarschijnlijk zelfs kopen voor in huis, als ik het dronk dronk ik het in een restaurant.

4. - Herfstbladen
Het kan buiten zo mooi zijn als er een hele berg rood, bruinige, oranje kleurige bladeren op de grond liggen met dennenappels en kastanjes. Het is dat ik de leeftijd er niet meer voor heb en niet weet wat ik er mee moet, maar anders had ik zeker kastanjes gezocht!

5. - Films/series/Youtube kijken
Ongegeneerd lang films, series of Youtube filmpjes kijken op een trieste dag.

6. - Regen
Heerlijk verplicht thuis zitten, lekker warm terwijl het buiten spoelt van de regen. Ook heerlijk als het 's avonds of 's nachts regent als je gaat slapen!

7. - Kachel en kaarsjes
Mocht je een openhaard hebben, heerlijk om die 's avonds aan te zetten, zo gezellig! De kachel aanzetten is natuurlijk wel nodig, maar ook dit geeft een lekker knus gevoel door die warmte. Kaarsjes aan spreekt voor zich, lekker knus en gezellig!


Wat vindt jij het fijnste aan de herfst? 

13 opmerkingen:

 1. Ik ben niet zo fan van de herfst :-( Als je de hele dag binnen
  zit vind ik het aan de hele kant wel iets gezelligs hebben! :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kastanjes kan je lekker opeten, is gezond. Regen in combinatie met kaarsjes terwijl je met een dekentje op de zetel naar een vrouwenfilm kijkt, is zo zalig in de herfst/winter! En het feit dat ik nu makkelijker kleding om te werken vind. In de zomer is het niet zo handig om kleding te zoeken terwijl de temperatuur waarin je veelal werkt rond de 4°C ligt..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kastanjes kan je samen met een aantal mooi gekleurde bladeren op een mooie schaal leggen, dan heb je een erg mooie herfstdecoratie in de kamer....en haal je een stukje herfst naar binnen...leuk artikel om te lezen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke post! Ik hou zooo van de herfst. Ik ga je volgen meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De regen ben ik niet zo fan van! Maar de rest zijn voor mij ook allemaal grote plus punten aan de herfst:) xx Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Regen is stom, maar truien en kaarsjes zijn supergezellig in de herfst! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah, nummer drie heb ik gister voor het eerst weer gehad! <3 <3 De regen is alleen leuk als je niet naar buiten hoeft haha! Leuk lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De herfst is wat mij betreft echt mijn favoriete seizoen, echt gewoon alles van jouw lijstje klopt. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alhoewel velen mensen niet van herfst houden vind ik het heerlijk (behalve als ik door de regen heen moet wanneer ik me erg mooi heb opgemaakt). Sjaals, chocolade melk, series bekijken - noem maar op, ik hou van alles hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Herfst, allemaal heel leuk tot je buiten moet in die regen!
  Gelukkig kijk ik er nu al wat positiever tegen aan ;) Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen